Swiss Skin Renewal i gruppen Hud hos SWISS CLINIC (OBSK13013-SET)
Swiss Skin Renewal
Swiss Skin Renewal
Swiss Skin Renewal
space
Vælg længde:

space
Antal:

Karakter Swiss Skin Renewal i gruppen Hud hos SWISS CLINIC
Bestseller
Karakter Swiss Skin Renewal i gruppen Hud hos SWISS CLINIC

Swiss Skin Renewal

Skin Renewal har fået et nyt medlem i vor Rejuvenating Serum som med de aktive ingredienser beta-glucan, C-vitamin og aloe vera stimulerer hudforyngelse og øger kollagendannelse efter behandlingen med Skin Roller. 

820 DKK
Lagerstatus:
Ordrestatus: Gratis fragt
Delbetaling fra 104 DKK/måned

Købsvilkår

Nogle af vores kunder har fortalt os, hvordan det gik, da de afprøvede dette produkt!

Læs mere

SWISS SKIN ROLLER

Swiss Skin Roller kan bruges til at behandle flere forskellige hudlidelser. En hudroller bidrager til hudfornyelse, blandt andet ved øget kollagenproduktion og øget blodcirkulation. Det er et udmærket værktøj til anti age-behandling, fjernelse af hudorme og til at skabe elasticitet og glans i huden.

REJUVENATING SERUM

Rejuvenating Serum er et beroligende og fugtgivende serum som genopretter hudens naturlige fugtbalance og fremmer hudens foryngelse. Med hjælp af den aktive ingrediens beta-glucan stimuleres hudens naturlige kollagenproduktion. Kollagen er et protein som findes i bindevæv og som blandt andet hjælper med til at reducere dybden af rynker.

Studier viser, at beta-glucan kan stimulere immunsystemets celler og derved øge immunsystemets aktivitet og effekt i kampen mod de patogener som angriber den menneskelige krop. Gelen stimulerer kroppens makrofager (hvide blodlegemer i kroppens immunsystem) og fremmer derved ny hud.

Studier viser også at beta-glucan forbedrer helingen af lette hudsår og giver en hurtig og effektiv heling af brandsår, glatter tør og revnet hud ud og lindrer huden fra eksem og svamp.

Rejuvenating Serum er dermatologisk testet og uparfumeret.

SWISS SANITIZING SPRAY

Det er ekstremt vigtigt, at du renser din Swiss Skin Roller og sikrer, at den desinficeres efter hver behandling. Vi har udviklet Swiss Sanitizing Spray som både passer perfekt til din Swiss Skin Roller og til din hud. Swiss Sanitizing Spray indeholder også E-vitamin og Aloe Vera.

For at købe den hudroller som giver netop dig det bedste resultat anbefaler vi vor længdeguide.

LÆNGEDGUIDE

Længden på nålene, du bør vælge til din Skin Roller, er afhængig af hvor følsom din hud er, men frem for alt også hvor på kroppen du har tænkt dig at behandle og til hvilket formål. Huden i ansigtet og på halsen er meget mere følsom end huden på bagsiden af lårene, og man bør derfor have en kortere nålelængde til ansigtet. Vil du bruge Swiss Skin Roller som en anti age-behandling bør du også have en kortere nålelængde, end hvis du vil behandle et hudproblem som f.eks. rynker.

Vi har lavet en overskuelig guide for at gøre dit valg nemmere. Du finder den her: Længedguiden

Et tips er at starte din behandling med en af de mindre nålelængder og gradvist øge nålelængden i takt med at du og din hud har vænnet sig. Hvis du vedligeholder og nøje gør din hudroller ren efter hver behandling, er dette et fantastisk, prismæssigt overkommeligt, værktøj som du vil kunne bruge i lang tid.

  • Rens huden som skal behandles og desinficer gerne området med Swiss Sanitizing Spray.
  • Rul derefter Swiss Skin Roller frem og tilbage i nogle minutter i flere forskellige retninger. Glem ikke at rengøre hudrollern bagefter med Swiss Sanitizing Spray.
  • Smør huden omgående med serummet Swiss Rejuvenator så de aktive ingredienser trænger dybt ind i huden.
  • Gentag behandlingen dagligt i 5-7 dage og lad derefter huden hvile lige så længe. Gentag derefter behandlingen.

Produktet indeholder følgende

1st Swiss Skin Roller, 1st Rejuvenating Serum

Andre har også købt

Tilfredse kunder

Sandra Rud Gaasedal, Modeblogger, Esbjerg

Sandra Rud Gaasedal, Modeblogger, Esbjerg

Jeg elsker, at jeg kan mærke, hvordan cremen trænger ind og arbejder i huden. Jeg kan virkelig mærke, at det gør noget godt, siger Sandra, der har testet Swiss Skin Renewal og der har modebloggen kassandragoldofficial.com.

Produkterne hjælper også mod gamle ar, appelsinhud og strækmærker. Og jeg kan helt klart mærke en forskel på min hud, efter jeg er begyndt at bruge dem, siger Sandra Rud Gaasedal.

Swiss Skin Renewal
Veronica Lauritsen, 26, modeblogger, Norge

Veronica Lauritsen, 26, modeblogger, Norge

Jeg kan med hånden på hjertet sige, at Swiss Skin Roller er det bedste, jeg nogen sinde har prøvet. Jeg er så stolt af det fantastiske resultat, at jeg har lagt billeder op på min private blog.

Flere af mine læsere ventede med at teste SWISS SKIN RENEWAL kit, til efter jeg kunne vise før- og efter-billeder. Nu kan jeg vise alle, at det faktisk virker. Se billederne!


Vivianne Carlsson, 32, sælger, Vagnhärad

Vivianne Carlsson, 32, sælger, Vagnhärad

Normalt er jeg meget skeptisk over for denne slags produkter, men jeg prøvede SWISS CLINICs tandblegning, og det fungerede virkelig godt, så nu bruger min kæreste det også. Så modtog jeg et nyhedsbrev om rollerne.

Først var jeg lidt skræmt og bekymret, for mine ar var meget tydelige, men efter kun 14 dage kunne jeg se tydelig forskel, og ujævnheder, jeg havde før, er stort set væk.

Vivianne brugte Swiss Skin Roller

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge en størrelse Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste en e-mailadresse Du skal indtaste en kommentar Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31
Live Chat