Vi vil alle gerne have et hår, som har det godt og er fyldt med glans. Det er ikke altid let at beholde håret i den tilstand vi ønsker, noget som kan skyldes en række forskellige faktorer. For eksempel rammer udtynding af håret mange ved forskellige tidspunkter i livet. Nogle oplever naturlig udtynding af håret i en tidlig alder, for andre kommer det senere i livet.

Swiss Hair x3
1299 DKK
1590 DKK

Løsningen er Swiss Hair

Swiss Clinic introducerer en produktserie som modvirker hårtab og sørger for at give håret glans. Swiss Hair er et hårserum som er baseret på samme grundlæggende formula som bruges i øjenvippeserummet Swiss Lashes, en af vore mest populære produkter. Her er det imidlertid blevet tilpasset hårbunden og gjort mere kraftfuldt. Produktet indeholder en kraftig blanding af polypeptider, vitaminer og mineraler. Tilsammen virker disse for at give håret næring til at vokse sig stærkere og fyldigere.

Mer om behandlingen

Hårtab rammer ofte mænd, men mange kvinder lider også af hårtab under forskellige perioder af livet. Hårtab kan være arveligt og være resultatet af hormonelle faktorer eller eksterne faktorer såsom stress, ernæringsmæssige mangler, sygdom eller graviditet.

Swiss Hair indeholder kun naturlige ingredienser og er fri for prostaglandiner og andre skadelige stoffer. Produktet er ikke testet på dyr.

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31 Mine Abonnementer Moms:
Live Chat