Brow Enhancer Serum (6 ml) Brow Enhancer Serum (6 ml)

Indkøbskurv

Professional beauty treatments, at home
Brow Enhancer Serum (6 ml) i gruppen Hår hos SWISS CLINIC (OBEB15001)
Brow Enhancer Serum (6 ml)
Produkt:

Brow Enhancer Serum (6 ml)

Pris:
895 DKK

Med Brow Enhancer Serum bliver øjenbrynene tættere, fyldigere og sundere helt naturligt på bare nogle uger. Den let anvendelige børste tilføjer den aktive ingrediens Redensyl™ et prisvindende kompleks med fokus på stamcellerne som stimulerer hårvækst og mindsker hårtab.

Læs mere...
Antal: 
Fri fragt, leveres indenfor 2-4 hverdage.
Del produktet med dine venner
Produkt

Brow Enhancer Serum

FORSTÆRK DINE ØJENBRYN

FORSTÆRK DINE ØJENBRYN

Storsælgeren og bloggerfavoritten Brow Enhancer Serum er udviklet og designet til at på bedste mulige måde give dine øjenbryn den næring de behøver for at blive fyldigere, stærkere og vokse under en længere periode.

Lige siden topmodellen Cara Delevingne startede trenden "Power-Brow" er tykke og fyldige øjenbryn blevet meget mere populært. Brow Enhancer Serum er udviklet til at hjælpe dig med at få de øjenbryn du altid har drømt om. Med en helt ny formular og to banebrydende aktive ingredienser øges væksten i hårrødderne under øjenbrynene med 75% efter bare 7 dages brug.

Den banebrydende ingrediens fra Schweiz, Redensyl™, vandt en pris på den store ingrediensgalla i Barcelona "In-Cosmetics Awards 2014" for sin videnskabelige innovation hvor brugen af grøn kemi med tilpasning på stamcellerne stimulerer hårvækst og mindsker hårtab.

På 10 dage har Redensyl™ vist 214% længere øjenvipper sammenlignet med ubehandlede vipper. Den anden aktive ingrediens Biosaccharides™, har i studier vist en øget overlevelse af hårrødderne i deres vækstfase med hele 32%.

Påfør serummet på øjenbrynene i den retning håret vokser med hjælp fra den specielt udviklede børste. Lad serummet tørre inden du påfører sminke.

For bedste mulige resultat anvend Brow Enhancer Serum både morgen og aften indtil du har opnået det ønskede resultat.

Når du efter daglig behandling har opnået det ønskede resultat anbefaler vi at du fortsætter med at bruge Brow Enhancer Serum nogle gange om ugen for at bibeholde resultatet.

Pakken indeholder

Brow Enhancer Serum (6ml)

Brow Enhancer Serum

  • Er udviklet og designet for at på bedste mulige måde kunne give dine øjenbryn den næring de behøver for at blive fyldigere, stærkere og vokse under en længere periode.
  • Med en helt ny formular og to banebrydende ingredienser øges væksten i hårrødderne under øjenbrynene med 75% efter bare 7 dages brug. 
  • Brow Enhancer Serum 6 ml rækker til ca. 3 måneders brug ved normalt anvendelse. 

Indeholder

REDENSYL™

Den banebrydende ingrediens i Eye Lash Enhancer Serum, Redensyl™ vinder af 2014 årets In-Cosmetics Silver Award "best Personal Care Ingredient" for sin videnskabelige innovation hvor brugen af grøn kemi med tilpasning på stamcellerne stimulerer hårvækst og mindsker hårtab.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides™ er et koncentrat af højt oprenset glykogen, den afgørende energikilde i hudcellerne som møder hårrøddernes energibehov i vækstfasen. Biosaccharides™ har vist sig i studier at øge overlevelsen af hårrødderne i deres vækstfase med 32%. Eye Lash Enhancer Serum er den første hårkosmetik med aktive ingredienser baserede på regenerativ medicinforskning som giver bedre resultat end kirurgiske indgreb for hårtransplantationen.

AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE,

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Produkt information
Andre har også købt

Produkt information
Anmeldelser