Eyelash Enhancer Serum (6 ml) Eyelash Enhancer Serum (6 ml)

Indkøbskurv

Professional beauty treatments, at home
Eyelash Enhancer Serum (6 ml) i gruppen Hår hos SWISS CLINIC (OBEL15001)
Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
Produkt:

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)

Pris:
895 DKK

Serum som giver dig længere øjenvipper på en naturlig måde. Ny formular som giver endnu hurtigere resultat. To prisvindende aktive ingredienser.

Læs mere...
Antal: 
Fri fragt på alle ordrer over 400 kr, leveres indenfor 2-4 hverdage.
Del produktet med dine venner
Produkt

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum

Lange øjenvipper er et smukt attribut, men ikke alle kvinder er genetisk udstyret med lange, tykke og sunde øjenvipper. De seneste år har vippe forlængelse, mascara og øjenvippebukker blevet meget mere populært, men det hjælper bare midlertidigt.

Eye Lash Enhancer Serum, et af de mest solgte vippeserummer i Sverige lancerer nu en helt ny formular med to banebrydende aktive ingredienser. Med Eye Lash Enhancer Serum 6 ml får du smukke lange vipper på bare tre til seks uger.

Den banebrydende ingrediens fra Schweiz, Redensyl™, vandt en pris på den store ingrediensgalla i Barcelona "In-Cosmetics Awards 2014" for sin videnskabelige innovation hvor brugen af grøn kemi med tilpasning på stamcellerne stimulerer hårvækst og mindsker hårtab.

På 10 dage har Redensyl™ vist 214% længere øjenvipper sammenlignet med ubehandlede vipper. Den anden aktive ingrediens Biosaccharides™, har i studier vist en øget overlevelse af hårrødderne i deres vækstfase med hele 32%.

Påfør forsigtigt serummet langs vipperoden på samme måde som du ville gøre med en eyeliner.

For bedste muligt resultat påfør både morgen og aften. Vent til serummet er tørt inden du anvender anden kosmetik.

Når ønsket resultat er opnået, anbefaler vi at du fortsætter med Eye Lash Enhancer Serum 2-3 gange om ugen for at bibeholde udseendet og styrken i dine længere og tykkere vipper.

Pakken indeholder

Eyelash Enhancer Serum (6ml)

Eyelash Enhancer Serum

Eye Lash Enhancer Serum indeholder to prisvindende ingredienser.

REDENSYL™

Den banebrydende ingrediens i Eye Lash Enhancer Serum, Redensyl™ vinder af 2014 årets In-Cosmetics Silver Award "best Personal Care Ingredient" for sin videnskabelige innovation hvor brugen af grøn kemi med tilpasning på stamcellerne stimulerer hårvækst og mindsker hårtab.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides™ er et koncentrat af højt oprenset glykogen, den afgørende energikilde i hudcellerne som møder hårrøddernes energibehov i vækstfasen. Biosaccharides™ har vist sig i studier at øge overlevelsen af hårrødderne i deres vækstfase med 32%. Eye Lash Enhancer Serum er den første hårkosmetik med aktive ingredienser baserede på regenerativ medicinforskning som giver bedre resultat end kirurgiske indgreb for hårtransplantionen.

Eye Lash Enhancer Serum 6 ml rækker til ca. 3 måneders brug ved normal anvendelse.

AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Produkt information
Andre har også købt

Day Cream
595 DKK
Hair Renewal Serum
599 DKK
 
Skin Renewal
820 DKK

Produkt information
Anmeldelser