Hudbehandlingerne fra Swiss Clinic stimulerer kollagenvæksten. Fine linjer og rynker reduceres, huden bliver blødere, blodcirkulationen stimuleres, elasticiteten forbedres og grove porer reduceres. Huden får en jævnere farve og bliver mere modstandskraftig.

AKTIVER DIN KOLLAGENPRODUKTION

Hudbehandlingerne fra Swiss Clinic stimulerer kollagenvæksten. Fine linjer og rynker reduceres, huden bliver blødere, blodcirkulationen stimuleres, elasticiteten forbedres og grove porer reduceres. Huden får en jævnere farve og bliver mere modstandskraftig.

Mere om behandling

STRESS PÅVIRKER DIN HUD

Vort immunforsvar har stor betydning for fremkomten af hudsygdomme. Ved langvarigt stress sender hjernen i lang tid signaler til de hormonproducerende organer om at frigive bl.a. adrenalin og kortisol. Et konstant højt niveau af stresshormonet kortisol påvirker i allerhøjeste grad dit immumforsvar negativt, og det udmunder ofte i et såkaldt stressudslæt.

Stressudslæt er kroppens instinktive alarmsystem som altid har været tilstede i mennesket. Ændrede levevaner er en vigtig del af den langsigtede behandling. På kort sigt fungerer immumforstærkende emner som betaglucan for at få immumforsvaret i balance og på den måde modvirke og forebygge udslæt og eksem.

Med unikke udvalgte ingredienser i cremer, serum og kosttilskud kombinerer Swiss Clinic innovation og tradition i en og samme behandling, inde- og udefra. Gode cremer og hudpleje i al ære men det er ikke nok til at angribe de problemer, der er skabt inde i kroppen. For hurtigt at genskabe friske hudceller må problemhuden angribes både indefra og udefra.

Udefra stimulerer du med fordel huden med Skin Roller, en dermaroller som med 540 mikronåle af kirurgisk stål udløser hudens egen kollagenproduktion. Rullen stimulerer dermed dannelse af nye hudceller. Efter hver behandling applicerer du serummet Swiss Rejuvenator, det første anti-aging produkt som hurtigt og effektivt gør din hud blød og smidig igen ved at tilsætte en dosis af det aktive immunstimulerende stof betaglucan i gelform.

Under behandlingen forstærker du også indefra ved at spise Swiss Immunizer hvor den aktive ingrediens mikroniseret betaglucan fremmer hudforyngelsen. Behandlingen understøtter ny skabelse af hud samtidigt som den regenererer tør og revnet hud. Allerede efter et par behandlinger vil huden genvinde sin elasticitet og glans.

Med denne globalt unikke og prisbelønnede hudbehandling tager du et skridt i retning af rigtig ”anti-aging”. Swiss Total Skin Renewal blev valgt til Årets Innovation på den store skønhedsgalla i Sverige 2015.

ANBEFALET TIL

  • Behandling af sår, eksem og udslæt
  • Immunforstærkende for at beskytte huden og gøre den smidig og blød
  • Fremskynder hudens helingsprocesser
  • Til forebyggende formål for at bremse hudens ældning og bevare dens vitalitet og energi
  • Stimulering af hudens celler for ung og frisk hud
  • Problematisk hud som f.eks. tør hud og akne
  • Øget dannelse af kollagen for jævn, frisk og smuk hud

Mere om behandling

SBCA logotyp

Hudbehandlingen fra Swiss Clinic vandt 2015 innovationsprisen på den største og mest eftertragtede skønhedsgalla i Sverige – Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Gallaen samlede branchens største varemærker og de mest populære produkter på markedet. I juryen fandtes nogle af de førende eksperter i skønhedsindustrien såsom Eva Hedlund, indkøber semi selektiv kosmetik på Åhléns, Diane Johnson, kosmetikkonsulent i apoteksbranschen og Aftonbladets skønhedsekspert Agneta Elmegård. Juryen blev imponeret over hjemmebehandlingen Swiss Total Skin Renewal. Et kit bestående af en mikronålsbehandling, en gel og et ernæringstilskud som sammen aktiverer kollagenproduktionen, forcerer kroppens skabelse af ny hud og påskynder helingsprocessen indefra.

BEGRUNDELSEN FOR PRISEN

”Efter succes på salon følger succes til hjemmebrug. Alle gode ting kommer i tre, ikke mindst når vi kan sætte skub i os selv indefra og ud med denne effektive hudplejetrio. En fleksibel og økonomisk overkommelig innovation på det helt rigtige tidspunkt” kåredes hudbehandlingen fra Swiss Clinic til vinder i den prestigefyldte kategori.

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31 Mine Abonnementer Moms:
Live Chat