Skin Roller i gruppen Hud hos SWISS CLINIC (OBSK13011-VA)
Skin Roller
Skin Roller
Skin Roller
Nålelængde: 
Antal: 
Karakter Skin Roller i gruppen Hud hos SWISS CLINIC
Karakter Skin Roller i gruppen Hud hos SWISS CLINIC

Skin Roller

Nomineret til Årets Beauty Accessory, Danish Beauty Award 2016!

For at finde den længde, der vil give dig de bedste resultater på din hud, kan du læse vores længdeguide, som du finder her.

Lagerstatus:
Ordrestatus: Gratis fragt
Delbetaling fra 89 DKK/måned

Købsvilkår

Kampagne
Antal:
0
Andre har også købt
Produkt

Nogle af vores kunder har fortalt os, hvordan det gik, da de afprøvede dette produkt!

Læs mere

Skin Roller kan anvendes til behandling af mange hudlidelser. En rulle bidrager til foryngelse af huden ved blandt andet øget kollagenproduktion ved behandling af rynker, eliminering af strækmærker i huden og reducering af ar.

En Skin Roller har 540 små mikronåle fremstillet af kirurgisk stål. Efter nogle minutters brug skaber den tusindvis af tynde mikrokanaler. I kombination med anvendelse af det rigtige hudplejeprodukt får du en hurtig og mindre smertefuld og naturlig helingsproces. Når du trækker rullen over huden i forskellige retninger stimulerer den væksten af nyt bindevæv og hudceller som jævner ujævnheder ud og giver dig en sundere teint.

Skin Roller er det perfekte værktøj til selvstændigt at behandle og regenerere huden. Vi tilbyder også rullen som en del af vort Skin Renewal Kit og anbefaler at den bruges i kombination med Swiss Immunizer & Rejuvenating Serum. For at købe den hudrulle som giver netop dig det bedste resultat anbefaler vi vor længdeguide.

  • 1. Rens huden grundigt før hver behandling.
  • 2. Sørg for at rullen er grundigt rengjort. Vi anbefaler at du bruger Swiss Sanitizing Spray til rengøring.
  • 3. Rul forsigtigt frem og tilbage med lige bevægelser og med et tilpas tryk. Rul ca. 10 gange i forskellige retninger: Vertikalt, horisontalt og diagonalt i begge retninger.
  • 4. En behandling skal vare i højst 5 minutter.

Umiddelbart efter behandlingen anbefaler vi at du bruger en gel. Rejuvenating Serum har en kølende effekt men indeholder også den immumforstærkende aktive ingrediens betaglucan. Rullen skaber forudsætninger for huden at effektivt absorbere alle de stoffer som findes i serummet. Behandlingen udføres i intervaller med en uges pause. Uge 1 dækker det ønskede område hver dag. Uge 2 venter du så huden kan få hvile og tid til genopbygning. Uge 3 genoptager du behandlingen som du udfører hver dag. Gentag processen til det ønskede resultat er opnået.

Vor unikke mikronålsbehandling Skin Roller har 540 mikronåle af japansk kirurgisk stål. Et fantastisk værktøj som ved brug stimulerer hudens egen kollagenproduktion og regenerering af nye hudceller.

 

  • Skin Roller

Tilfredse kunder

Veronica Lauritsen, 26, modeblogger, Norge

Veronica Lauritsen, 26, modeblogger, Norge

Jeg kan med hånden på hjertet sige, at Skin Roller er det bedste, jeg nogen sinde har prøvet. Jeg er så stolt af det fantastiske resultat, at jeg har lagt billeder op på min private blog.

Flere af mine læsere ventede med at teste Skin Renewal kit, til efter jeg kunne vise før- og efter-billeder. Nu kan jeg vise alle, at det faktisk virker. Se billederne!


Vivianne Carlsson, 32, sælger, Vagnhärad

Vivianne Carlsson, 32, sælger, Vagnhärad

Normalt er jeg meget skeptisk over for denne slags produkter, men jeg prøvede Swiss Clinics tandblegning, og det fungerede virkelig godt, så nu bruger min kæreste det også. Så modtog jeg et nyhedsbrev om rollerne.

Først var jeg lidt skræmt og bekymret, for mine ar var meget tydelige, men efter kun 14 dage kunne jeg se tydelig forskel, og ujævnheder, jeg havde før, er stort set væk.

Vivianne brugte Skin Roller

Kristine Wiik 35. Mammaledig, Norge

Kristine Wiik 35. Mammaledig, Norge

Efter graviditeten havde jeg svært ved at komme i form igen. Swiss Diet har hjulpet med min forbrænding, men frem for alt har den givet mig energi. Et stykke tid efter købte jeg så Skin Roller, og jeg blev meget imponeret over, hvor godt og nemt den hjalp mig af med ujævnhederne i huden.

Det er lettere sagt end gjort at finde inspiration og styrke til at komme tilbage i form efter en fødsel. Jeg indså, at jeg havde brug for hjælp, og en ven anbefalede Swiss Diet. Energien kom med det samme, og trangen til søde sager forsvandt. Det har været en stor hjælp.

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31 Mine Abonnementer Moms:
Live Chat