Debatten om vægttab og udseende lever i bedste velgående, og der er mange meninger om og anbefalinger til, hvad man skal gøre for at optimere sin skønhed. Skønhed handler om så meget mere end vægttab.. Det handler om at være sund, glad og ikke mindst spise godt. Det betyder, at du skal give din krop vigtige vitaminer, mineraler og olier – du skal optimere din skønhed indefra. Ofte betyder en stresset hverdag, at vi ikke får alle de næringsstoffer, vi har brug for, og derfor har vi udviklet Swiss Beauty Pearls, som er det allernyeste inden for skønhed. Vi ønsker alle sammen at se lige så godt ud udenpå, som vi føler os indeni, og spiser du de rigtige nærringsstoffer, får du både sunde organer og smukt hår, hud og negle.

NÆRING FOR HUD, HÅR OG NEGLE

Stress i hverdagen slutter ikke sjældent med ensidig og næringsfattig kost, og for ikke at gå glip af vigtige næringsstoffer som fremmer din skønhed, har vi udviklet Skønhedskost. Dette er det absolut seneste indenfor skønhed. Alle ønsker at se lige så godt ud udvendigt, som de føler sig indvendigt. Hvad du spiser påvirker alle organer i kroppen inklusiv din hud, dit hår og dine negle.

Mer om behandlingen

Glansfyldt, sundt hår? Stærkere negle? Glat og smuk hud?

Lad dig forføre af vores lille hemmelighed – skønhed kommer faktisk indefra.

Swiss Clinic nyeste produktserie er for dig, der gerne vil optimere din skønhed indefra og ud og gøre noget godt for din sundhed.

Anbefalet til alle mænd og kvinder, der har brug for hjælp til at få et smukt udseende og en stærk, sund krop.

Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og perfekt doseret i forhold til det anbefalede daglige indtag. Og vitaminer, mineraler og olier er kombineret på en unik måde, så de styrker kroppens organer og optimerer din skønhed.

Mer om behandlingen

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31 Mine Abonnementer Moms:
Live Chat