Swiss Whitening i gruppen Tænder hos SWISS CLINIC (OBTW11001)
Swiss Whitening
Swiss Whitening
Antal: 
Karakter Swiss Whitening i gruppen Tænder hos SWISS CLINIC
Karakter Swiss Whitening i gruppen Tænder hos SWISS CLINIC

Swiss Whitening

Swiss Whitening er professionel, enkel, effektiv og sikker tandblegning udviklet af tandlæger. Du bleger selv tænderne derhjemme og får på bare 7-14 behandlinger et skinnende, hvidt tandpastasmil.

Køb nu, og forkæl dig selv med et forførende, hvidt smil – allerede i dag!

595 DKK
Lagerstatus:
Ordrestatus: Gratis fragt
Delbetaling fra 89 DKK/måned

Købsvilkår

20%

Nogle af vores kunder har fortalt os, hvordan det gik, da de afprøvede dette produkt!

Læs mere

Hvis du har misfarvninger eller pletter på tænderne ? Eller måske vil du have et hvidere smil? Swiss Whitening er en af vores mest populære produkter. Med god grund.

Med Swiss Whitening kan du regne med et langvarigt resultat. Tænderne holder sig normalvis hvide i 3-4 år efter en grundig behandling.

Resultatet er hurtigt og effektivt; dine tænder bliver hvide på nogle få dage. Produktet er skånsomt overfor emalje og tandkød, endvidere er behandlingen smertefri.

Vi tilbyder et produkt som giver samme resultat, men som er 70-90% billigere end hos tandlægen. Produktet er produceret i samråd med tandlæger i Schweiz.

Behandlingen udføres enkelt i hjemmet.

Første gang du anvender produktet former du din tandskinne. Dyp den i varmt vand i nogle sekunder og bid så forsigtigt i skinnen for at forme den efter dine tænder. Dyp så skinnen i koldt vand indtil den størkner.

Påfør tandblegningsgelen på tandskinnen og bær den i 1-2 timer. Gentag dette dagligt indtil du opnår det resultat du ønsker. Alt fra 7-14 behandlinger. Børst tænderne grundigt inden du påfører gelen og tandskinnen.

Vi anbefaler at du bleger den øvre tandrække først. På den måde kan du også se kontrasten i forhold til den nedre tandrække.

Produktet indeholder op til 36 behandlinger.

3x 3ml Swiss Whitening tandblegningsgel

2 x Specialfremstillet formbare tandskinner

1 x Opbevaringsbox til tandskinner

Swiss Whitening indeholder:

Propylenglykol, Glycerin, Vand, Natriumbikarbonat, Karbomer, Cellulose Gum, Triethanolamin, PVP, Mentol, Mica, Hydrogenperoxid, CI 77891Andre har også købt

Tilfredse kunder

Jonna Hultqvist, 22, butiksassistent, Jönköping

Jonna Hultqvist, 22, butiksassistent, Jönköping

SWISS CLINIC er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg er simpelt hen så glad for mine hvide tænder.

Tandblegning og øjenvippeserummet fungerer virkelig godt. Jeg har de hvideste tænder på mit arbejde.

Inés Blázquez, 41, sælger, Stockholm

Inés Blázquez, 41, sælger, Stockholm

Som sælger møder jeg mange nye mennesker, og det bliver til en del kopper kaffe om dagen. Da jeg fyldte 40, bestemte jeg mig for, at det var tid til at prøve at gøre noget ved misfarvningerne.

Swiss Clinics tandblegning passede mig perfekt, for det var et enkelt og billigt alternativ til de andre tandblegningsmuligheder, der findes på markedet, og jeg opnåede hurtigt et godt resultat.

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31 Mine Abonnementer Moms:
Live Chat