Skin Renewal i gruppen Jule Udsalg hos SWISS CLINIC (OBSK13013-SET)
Skin Renewal
Skin Renewal
space
Vælg længde:

space
Antal:

Karakter Skin Renewal i gruppen Jule Udsalg hos SWISS CLINIC
Karakter Skin Renewal i gruppen Jule Udsalg hos SWISS CLINIC

Skin Renewal

Hudbehandlingen består af to produkter som sammen stærkt stimulerer produktionen af kollagen. Fine linjer, rynker og ar reduceres, huden bliver fastere och mere glat, elasticiteten forbedres og grove porer bliver mindre.

820 DKK
Lagerstatus:
Ordrestatus: Gratis fragt
Delbetaling fra 104 DKK/måned

Købsvilkår

Nogle af vores kunder har fortalt os, hvordan det gik, da de afprøvede dette produkt!

Læs mere

Hemmeligheden bag behandlingen Skin Renewal er en kombination af de to produkter. Mikronålsbehandlingen Skin Roller laver små mikrokanaler i huden samtidig med at den lurer huden til at tro, at den er skadet, så helingsprocessen og kollagenproduktionen starter. Med små mikrokanaler i huden absorberes mængder af aktive ingredienser fra efterbehandlingen med Rejuvenating Serum, op imod 300% mere end ved almindelig indsmøring. De aktive ingredienser kan så arbejde i dybden og forstærker hudens heling, så ny frisk hud dannes.

Behandlingen stimulerer og fornyer huden – indefra og udefra. Fine linjer, rynker og ar reduceres, huden bliver blødere, blodcirkulationen stimuleres, elasticiteten forbedres og grove porer bliver mindre. Huden efterlades med en jævnere tone og bliver mere modstandsdygtig. En effektiv hudbehandling som bremser hudens aldring og bevarer hudens vitalitet og energi.

 • Avanceret anti-aging, enkel at udføre
 • Enkel behandling af rynker, eksem, ar og udslæt
 • Øger hudens kollagenproduktion
 • Stimulerer hudens egne medicinske processer
 • Skaber ny hud
 • Bremser hudens aldring og bevarer dens livskraft og energi
 • Stimulerer nydannelse af hudceller
 • Fri fra parfume – Ikke testet på dyr

(Produktet Sanitizing Spray indgår ikke i dette kit, men anbefales stærkt for at rengøre din Skin Roller. Du lægger den enkelt til ved kassen til en nedsat pris)

Længdeguide – Find den Skin Roller som passer dig!

 1. Rengør nøje huden, som skal behandles
 2. Rengør altid din Skin Roller inden brug med Swiss Sanitizing Spray eller en anden antiseptisk spray
 3. Rul din Skin Roller frem og tilbage i et par minutter i forskellige retninger på det valgte område.
 4. Smør området umiddelbart med Rejuvenating Serum
 5. Gentag behandlingen hver dag i 5-7 dage og lad derefter huden hvile.

Gentag derefter behandlingen.

(Produktet Sanitizing Spray indgår ikke i dette kit, men anbefales stærkt for at rengøre din Skin Roller. Du lægger den enkelt til ved kassen til en nedsat pris)

TIPS

Hav ikke travlt med behandlingen. Rul frem og tilbage med lige og faste bevægelser for at opnå optimalt resultat. Vær nøje med at rulle i mindst fire retninger: vertikalt, horisontalt og diagonalt i begge retninger i totalt 3-5 minutter. Føler du at din hud er øm eller irriteret bør du vente med yderligere behandling til huden har kommet sig. Gentag processen med behandling og hvile til du har opnået det ønskede resultat.

Tilfredse kunder

Sandra Rud Gaasedal, Modeblogger, Esbjerg

Sandra Rud Gaasedal, Modeblogger, Esbjerg

Jeg elsker, at jeg kan mærke, hvordan cremen trænger ind og arbejder i huden. Jeg kan virkelig mærke, at det gør noget godt, siger Sandra, der har testet Skin Renewal og der har modebloggen kassandragoldofficial.com.

Produkterne hjælper også mod gamle ar, appelsinhud og strækmærker. Og jeg kan helt klart mærke en forskel på min hud, efter jeg er begyndt at bruge dem, siger Sandra Rud Gaasedal.

Skin Renewal
Veronica Lauritsen, 26, modeblogger, Norge

Veronica Lauritsen, 26, modeblogger, Norge

Jeg kan med hånden på hjertet sige, at Skin Roller er det bedste, jeg nogen sinde har prøvet. Jeg er så stolt af det fantastiske resultat, at jeg har lagt billeder op på min private blog.

Flere af mine læsere ventede med at teste Skin Renewal kit, til efter jeg kunne vise før- og efter-billeder. Nu kan jeg vise alle, at det faktisk virker. Se billederne!


Vivianne Carlsson, 32, sælger, Vagnhärad

Vivianne Carlsson, 32, sælger, Vagnhärad

Normalt er jeg meget skeptisk over for denne slags produkter, men jeg prøvede Swiss Clinics tandblegning, og det fungerede virkelig godt, så nu bruger min kæreste det også. Så modtog jeg et nyhedsbrev om rollerne.

Først var jeg lidt skræmt og bekymret, for mine ar var meget tydelige, men efter kun 14 dage kunne jeg se tydelig forskel, og ujævnheder, jeg havde før, er stort set væk.

Vivianne brugte Skin Roller

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31 Mine Abonnementer Moms:
Live Chat