Beauty By Silke Beauty By Silke
Indkøbskurv
Swiss Clinic Magazine


En innovativ, tør ansigtsmaske

En innovativ, tør ansigtsmaske

2017-12-21

Har du nogensinde hørt om en tør ansigtsmaske? Det havde jeg ikke før jeg blev præsenteret for denne innovative Face Dry Mask fra Swiss Clinic for et nogle måneder siden. Og jeg kan sige det med det samme – det er altså både smart og så virker det!

Sådan får jeg længere vipper

Sådan får jeg længere vipper

2017-10-31

Jeg får mange spørgsmål til mine lange øjenvipper og hvilken mascara jeg bruger, så jeg tænkte at det var på tide med et blogindlæg om det. For selvfølgelig kan en mascara gøre en stor forskel, men hos mig er hemmeligheden først og fremmest et særligt vippeserum.

Sådan virker Skin Roller på din hud

Sådan virker Skin Roller på din hud

2017-08-09

Kunne du tænke dig at forbedre din hudkvalitet uden at gå igennem dyre og måske risikable behandlinger, så kunne du overveje at investere i en Skin Roller fra Swiss Clinic. Mange har allerede opdaget fordelene ved at bruge den lille rulle med nåle og populariteten er fortsat stigende. Her følger en forklaring om hvordan rullen virker, men også hvorfor det er så vigtigt at bruge de rette produkter efterfølgende.

Sådan plejer du din sommerhud

Sådan plejer du din sommerhud

2017-07-04

Om sommeren er det ikke kun tøjet, der bliver lettere og luftigere, din hudpleje skal også tilpasses varmen og vejret. Modsat vinteren behøver du ikke at kigge efter fede, rige cremer, men mere noget som fugter intensivt. En af mine kæpheste har altid været, at uanset hvilken hudtype du har, så har din hud brug for fugt, fugt og atter fugt. Og dertil kan du supplere med det ekstra, som din hud har behov for lige nu.

Hårserum, der får lokkerne til at vokse

Hårserum, der får lokkerne til at vokse

2017-05-30

De sidste uger har jeg i samarbejde med Swiss Clinic testet det nye hårserum Hair Renewal Serum, som stimulerer hårvæksten og mindsker hårtab. Det er selvfølgelig ikke noget, som sker fra den ene dag til den anden, men Swiss Clinic har lavet nogle kliniske studier, som har vist gode resultater efter tre måneders brug.

Fugtbombe til huden

Fugtbombe til huden

2017-05-03

Jeg har gode nyheder, for jeg er nemlig netop startet et samarbejde med Swiss Clinic, hvor jeg fungerer som deres nye skønhedsekspert og det er jeg meget stolt af.