Faktura og betaling Faktura og betaling
Indkøbskurv

Faktura og betaling

Hvordan ved jeg, at betalingssystemet er sikkert?

Ved kortbetalinger bruger vi DIBS Payment Services AB, som er leverandør af sikre betalingsløsninger til internettet. DIBS er førende inden for betalingstjenester i Norden. Når du betaler på vores side, stilles din betaling videre til en krypteret, sikker side, hvor betalingen sker. Det betyder, at vi ikke gemmer dine kort- eller personlige oplysninger, og du kan være helt tryg ved at handle hos os. Kortbetalingerne består af sikkerhedsstandarden 3D-Secure, som er udviklet af VISA og Mastercard for at sikre, at det er fuldstændig sikkert at handle på nettet.

Koster det at bede om faktura ved køb?

Swiss Clinic har et administrationsgebyr på 20 kr. til Klarna.

Jeg forsøger at bestille med Klarna-faktura, men der står, at jeg skriver en forkert adresse?

Det kan skyldes flere forskellige ting, fx at du har skrevet et forkert lejlighedsnummer eller måske stavet adressen forkert. Klarna er meget forsigtige, så den adresse, du indtaster, skal være den samme som din folkeregisteradresse. Har du tjekket, at din indtastning er korrekt, og er der stadig problemer, skal du kontakte kundeservice, som vil hjælpe dig videre.

Jeg har ikke modtaget fakturaen, men har allerede fået varen tilsendt. Hvad skal jeg gøre?

Tjek, at fakturaen ikke er havnet i din spammail, og ellers kan du altid skrive til Klarnas kundeservice og bede om hjælp på http://klarna.com/dk/kundeservice. Hos Swiss Clinic hjælper vi dig selvfølgelig også alt, hvad vi kan, med dine spørgsmål til fakturaen.

Jeg har ikke modtaget min faktura, så jeg kan ikke betale. Hvad skal jeg gøre?

Du skal kontakte kundeservice via linket https://www.klarna.com/dk/kundeservice, så hjælper de dig med at finde din faktura.

Hvilke muligheder har jeg for betaling?

Swiss Clinic tilbyder forskellige betalingsmuligheder for at gøre det nemt og fleksibelt for dig. Swiss Clinic bruger Klarna-faktura, Klarna-delbetaling, Klarna-konto, VISA eller Mastercard (DIBS), Mobilepay og PayPal. Til kortbetalinger bruger vi DIBS Payment Services AB, som er leverandør af sikre betalinger på internettet. DIBS er førende inden for betalingstjenester i Norden. Når du handler hos os, stilles din betaling videre til en krypteret, sikker side, hvor betalingen sker. På den måde kan du være helt tryg, og vi gemmer ikke dine kortoplysninger eller personlige oplysninger. Kortbetalingen består af sikkerhedsstandarden 3D-Secure, som er en tjeneste udviklet af VISA og Mastercard, og som sørger for, at betalinger på nettet er helt sikre.