Hår Hår
Indkøbskurv

Hår

Hårtab rammer både mænd og kvinder

Hårtab er en plage som kan ramme både kvinder og mænd, en plage som er relativ almindelig. Næsten hver tredje mand rammes af hårtab. Der findes mange forskellige grunde til, hvorfor mænd mister meget hår, som sygdom, medicin, stress, vitaminmangel, samt hormonelle og arvelige faktorer.

Læs mere...

Årsagerne til at man mister meget hår

Hårtab er en lidelse som er relativ almindeligt. Mange tror, at det kun er mænd som rammes af hårtab, men også kvinder rammes. Den almindligste årsag til hårtab er arvelige faktorer, og har man mange i slægten med tyndt hår, kan der være en risiko for, at man selv rammes. Foruden arvelighed findes der også andre faktorer, som kan påvirke at man mister hår. Nogle af disse er sygdom, medicinering, stress, depressioner og vitaminmangel.

Læs mere...

Modvirke hårtab

Håret er meget vigtig for de fleste mennesker, og det er noget som mange mennesker, både mænd og kvinder, bekymrer sig om. Når man bliver ældre, er det almindeligt at håret ændrer farve, bliver tyndt eller forsvinder helt. Den almindligste årsag til hårtab er androgen alopcia, såkaldt skallethed på toppen. Denne lidelse rammer både kvinder og mænd, og er stærkt generende for mange. Interessen for produkter som kan modvirke og forebygge hårtab er i dag vældig stor. Mange venter på et produkt som kan hjælpe dem med at få den hårvækst tilbage, de havde engang.

Læs mere...