Kost Kost
Indkøbskurv

Kost

Hurtigt vægttab

Mange ønsker at gå nogle kilo ned for at komme i form, det kan være før det store bryllup eller før en ferie. Det er imidlertid lettere sagt end gjort og kræver først og fremmest disciplin! Under de første dage plejer motivationen at være i top, men efter nogle dage plejer sulten at påvirke kosten, og det bliver vanskeligt at følge diæten. Diæten er dog det vigtigste når det gælder en hurtig vægtreduktion. Det er meget lettere at skære ned på kalorieindtaget end at træne overvægten bort. For at forbrænde 500 kalorier kræves der omtrent en times løberunde. 100 gram mælkechokolade indeholder også cirka 500 kalorier. Valget mellem disse to alternativer bliver da ganske enkelt, det er lettere at lade være med at spise chokoladen, end at løbe i en time. Effektiv træning kan imidlertid være et godt supplement til diæten, for at få et hurtigt vægttab.

Læs mere...

Hindbærketoner

Hindbærketoner, også kaldet Rasberry Ketones, er et enzym som udvindes fra hindbær. Det revolutionerende stof hjælper dig med at gå ned i vægt. Kliniske studier har vist at hindbærketoner udskillelsen af adiponectin som er et af kroppens proteinhormoner. Proteinhormonet regulere kroppens metaboliske processer inklusiv fedtsyremetabolismen samt glukosereguleringen.

Læs mere...

Gå ned i vægt

At få succes med en sund og langsigtet vægtreduktion er ikke lige let for alle. Det gælder om at disponere sig med mere energi pr. dag end man tilføre kroppen, energiforbruget skal være større end energi indtaget. I dag findes der en masse hjælp for at gå ned i vægt, og hvilken metode man vælger afhænger i stor grad af ens personlighed og livsstil. Enkelte satser mere på træning, mens andre fokusere mere på kosten. For at gå ned i vægt fornuftig måde, og samtidig få varige resultater, er en kombination af disse to den bedste måde at gøre det på.

Læs mere...