Kundeprofil Kundeprofil
Indkøbskurv

Kundeprofil

Hvordan ændrer jeg mit password?

Ønsker du at ændre dit password eller redigere i andre af dine personlige oplysninger, skal du klikke på ’Min side’ øverst i højre hjørne og derefter klikke på ’Kundeprofil’. Her kan du ændre i alle dine personlige oplysninger, inkl. password. Husk at klikke på ’Gem’, inden du forlader siden.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password?

Har du glemt dit password, skal du bare klikke på ’Glemt password’ på samme fane, hvor du logger ind. Herefter beder vi om din e-mailadresse, og der skal du bare skrive den adresse, som du opgav, da du registrerede dig hos os. Så sender vi en mail til dig med en ny kode. I mailen står også, hvordan du skal bruge koden og logge ind på siden.

Er det gratis at have en kundeprofil hos Swiss Clinic?

Det er naturligvis gratis og uforpligtende at have en kundeprofil hos os. Hvis du ikke selv opretter en profil, sker det automatisk, når du har afsluttet dit første køb her på siden. Vi opretter en profil for at kunne give dig den bedste kundeservice, hvis du eksempelvis har spørgsmål eller ønsker at ændre din bestilling, og vi skal finde din ordre frem.

Hvordan opretter jeg en kundeprofil?

Det er nemt at registrere sig som kunde på Swiss Clinic, og det tager kun et par minutter. Du registrerer dig ved at klikke på ’Log-in’ længst oppe i højre hjørne af siden og dernæst klikke på ’Registrer dig’. Når du har indtastet dine personlige oplysninger og din e-mailadresse, skal du klikke på ’Gem’. Vi opretter din kundeprofil, og du modtager en mail om, at du er oprettet.

Kan jeg få min kundeprofil hos Swiss Clinic slettet?

Din kundeprofil kan slettes når som helst, du ønsker det, selv om vi selvfølgelig er kede af, at du ikke længere ønsker at have en kundeprofil hos os. Hvis du får din profil slettet, skal du være opmærksom på, at du ikke længere vil få tilsendt nyhedsbreve og derfor går glip af gode tilbud og nyheder om fx produktlanceringer. Hvis du alligevel ønsker at få slettet profilen, skal du være venlig at kontakte kundeservice.

Er det nødvendigt at oprette en profil og logge ind for at købe hos jer?

Nej, det behøver du ikke. Find det produkt, du gerne vil købe, læg det i kurven, og klik dig videre til kassen.