Lashes & Brows Lashes & Brows
Indkøbskurv

Lashes & Brows

Hvad gør jeg, hvis jeg får Eyelash Growth Serum i øjnene?

Skyl grundigt med lunket vand, hvis du får Eyelash Growth Serum i øjnene. Hvis irritationen fortsætter, skal du straks kontakte din læge.

Virker Eyelash Growth Serum, hvis jeg også bruger eyelash-extensions?

Ja! Eyelash Growth Serum er sammensat af en unik blanding af næringsrige ingredienser, som også passer godt til dig, selv om du bruger eyelash-extensions.

Kan jeg bruge Eyelash Growth Serum på de nederste vipper?

Ja, absolut, det kan du.

Kan jeg bruge Eyelash Growth Serum, hvis jeg er i behandling for kræft?

Det er kun naturlige ingredienser i Eyelash Growth Serum, men vi anbefaler, at du spørger din læge til råds, inden du fortsætter eller påbegynder behandlingen.

Kan jeg bruge Eyelash Growth Serum, hvis jeg er gravid eller ammer?

Eyelash Growth Serum indeholder kun naturlige ingredienser, men vi anbefaler, at du spørger din læge til råds, inden du påbegynder eller fortsætter behandlingen.

Kan jeg bruge Eyelash Growth Serum på øjenbrynene?

Vi har udviklet et unikt produkt til øjenbrynene – Brow Enhancer Serum.

Skal jeg fortsætte med at bruge Eyelash Growth Serum, selv om jeg har fået det ønskede resultat?

Ja. Vi anbefaler, at du 2-3 gange om ugen bruger Eyelash Growth Serum for at bevare det ønskede resultat. På den måde beholder du vippernes intensitet og giver dem næring, så de holder sig tykke, lange og smukkere i lang tid.

Kan mænd også bruge Eyelash Growth Serum?

Selvfølgelig. Det er et unisexprodukt.

Hvor lang tid holder en flaske Eyelash Growth Serum?

Eyelash Growth Serum holder til ca. 5 måneder. Flere af vores kunder bruger kun Eyelash Growth Serum på de øverste øjenvipper, og så holder produktet selvfølgelig længere.

Er der samme pensel på Brow Enhancer Serum som på Eyelash Growth Serum?

Nej. Børsten er udviklet specielt, så du let og hurtigt kan påføre serummet uden at spilde på brynet.

Er der det samme i Brow Enhancer Serum som i Eyelash Growth Serum?

Nej. Grundsammensætningen er den samme, men visse næringsstoffer adskiller sig, da hårstråene i øjenbrynene er tykkere end i øjenvipperne, hvilket betyder, at du skal bruge et tykkere serum til øjenbrynene. Men det er samme unikke formel, der gør, at de vokser sig stærkere og længere.

Er det sikkert at bruge Eyelash Growth Serum?

Ja! Eyelash Growth Serum har i uafhængige test vist, at det hverken irriterer eller generer huden, men som med alt andet kosmetik kan enkelte personer godt være allergiske over for nogle af ingredienserne. Oplever du en allergisk reaktion, så stop med at bruge Eyelash Growth Serum, og kontakt kundeservice.

Hvor lang tid går der, før jeg kan se forskel på mine øjenvipper?

Det er individuelt fra person til person, hvornår man ser resultater, men vores undersøgelser viser, at det tager ca. 4-6 uger. Vi anbefaler, at du følger vores anvisninger nøje og fortsætter behandlingen i mindst 6-10 uger.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer at bruge serummet en aften?

Hvis du glemmer at bruge Eyelash Growth Serum en aften, så brug det dagen efter om morgenen. De bedste og hurtigste resultater opnås, hvis du bruger det dagligt.

Hvordan bruger jeg Eyelash Growth Serum?

Du skal bruge Eyelash Growth Serum dagligt ved roden af dine øjenvipper – ligesom en eyeliner. Før du går i gang, skal du fjerne evt. makeuprester og vente med at bruge Eyelash Growth Serum, til huden er tør. Det er en god idé at gøre det til en del af din aftenrutine, så du ikke glemmer at bruge serummet.

Indeholder Eyelash Growth Serum prostaglandinanaloger?

Nej, Eyelash Growth Serum indeholder kun naturlige ingredienser.