Lashes & Brows Lashes & Brows
Indkøbskurv

Lashes & Brows

Hvad gør jeg, hvis jeg får Swiss Lashes i øjnene?

Skyl grundigt med lunket vand, hvis du får Swiss Lashesi øjnene. Hvis irritationen fortsætter, skal du straks kontakte din læge.

Virker Swiss Lashes, hvis jeg også bruger eyelash-extensions?

Ja! Swiss Lasheser sammensat af en unik blanding af næringsrige ingredienser, som også passer godt til dig, selv om du bruger eyelash-extensions.

Kan jeg bruge Swiss Lashes på de nederste vipper?

Ja, absolut, det kan du.

Kan jeg bruge Swiss Lashes, hvis jeg er i behandling for kræft?

Det er kun naturlige ingredienser i Swiss Lashes, men vi anbefaler, at du spørger din læge til råds, inden du fortsætter eller påbegynder behandlingen.

Kan jeg bruge Swiss Lashes, hvis jeg er gravid eller ammer?

Swiss Lashesindeholder kun naturlige ingredienser, men vi anbefaler, at du spørger din læge til råds, inden du påbegynder eller fortsætter behandlingen.

Kan jeg bruge Swiss Lashes på øjenbrynene?

Vi har udviklet et unikt produkt til øjenbrynene – Swiss Brows med 5 ml og Swiss Brows med 3 ml.

Skal jeg fortsætte med at bruge Swiss Lashes, selv om jeg har fået det ønskede resultat?

Nej. Vi anbefaler, at du 2-3 gange om ugen bruger Swiss Lashesfor at bevare det ønskede resultat. På den måde beholder du vippernes intensitet og giver dem næring, så de holder sig tykke, lange og smukkere i lang tid.

Kan mænd også bruge Swiss Lashes?

Selvfølgelig. Det er et unisexprodukt.

Hvor lang tid holder en flaske Swiss Lashes?

Swiss Lashes med 3 ml rækker til ca. 3 måneder og Swiss Lashesmed 5 ml til ca. 5 måneder. Flere af vores kunder bruger kun Swiss Lashespå de øverste øjenvipper, og så holder produktet selvfølgelig længere.

Er der samme pensel på Swiss Brows som på Swiss Lashes?

Nej. Børsten er udviklet specielt, så du let og hurtigt kan påføre serummet uden at spilde på brynet.

Er der det samme i Swiss Brows som i Swiss Lashes?

Nej. Grundsammensætningen er den samme, men visse næringsstoffer adskiller sig, da hårstråene i øjenbrynene er tykkere end i øjenvipperne, hvilket betyder, at du skal bruge et tykkere serum til øjenbrynene. Men det er samme unikke formel, der gør, at de vokser sig stærkere og længere.

Er det sikkert at bruge Swiss Lashes?

Ja! Swiss Lasheshar i uafhængige test vist, at det hverken irriterer eller generer huden, men som med alt andet kosmetik kan enkelte personer godt være allergiske over for nogle af ingredienserne. Oplever du en allergisk reaktion, så stop med at bruge Swiss Lashes, og kontakt kundeservice.

Hvor lang tid går der, før jeg kan se forskel på mine øjenvipper?

Det er individuelt fra person til person, hvornår man ser resultater, men vores undersøgelser viser, at det tager ca. 3-4 uger. Vi anbefaler, at du følger vores anvisninger nøje og fortsætter behandlingen i mindst 6-10 uger.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer at bruge serummet en aften?

Hvis du glemmer at bruge Swiss Lashesen aften, så brug det dagen efter om morgenen. De bedste og hurtigste resultater opnås, hvis du bruger det dagligt.

Hvordan bruger jeg Swiss Lashes?

Du skal bruge Swiss Lashes dagligt ved roden af dine øjenvipper – ligesom en eyeliner. Før du går i gang, skal du fjerne evt. makeuprester og vente med at bruge Swiss Lashes, til huden er tør. Det er en god idé at gøre det til en del af din aftenrutine, så du ikke glemmer at bruge serummet.

Indeholder Swiss Lashes prostaglandinanaloger?

Nej, Swiss Lashes indeholder kun naturlige ingredienser. Det er et af de eneste øjenvippeserummer på markedet, som ikke er omfattet af Läkemedelsverkets försäljningsförbud.