Øjenbryn Øjenbryn
Indkøbskurv

Øjenbryn

Tynde og sparsomme øjenbryn

At få tynde og sparsomme øjenbryn er noget, som ingen ønsker, især i dag, hvor det er blevet så populært med fyldige og markerede øjenbryn. Alle drømmer nok om de fyldige, naturlige øjenbryn. Mange mennesker opdager hvert år, at de begyndte at få mere sparsomme øjenbryn. Når vi bliver ældre bremses hårsækkens fornyelsesproces af øjenbrynene, hvilket betyder, at vi efterhånden får tyndere øjenbryn.Det er også almindeligt, at mange mennesker plukker deres øjenbryn. Ved løbende at plukke sine øjenbryn, vil der til sidst vokse færre hår ud i de berørte områder. Mange plukker deres øjenbryn meget i ungdommen, hvilket gør, at de ikke har nogen hårproduktion tilbage, når de bliver voksne.

Læs mere...

Tips for at få tykkere øjenbryn

Øjenbrynene er en vigtig del af udseendet. Et par velformede øjenbryn åbner blikket og indrammer hele ansigtet. Desværre er det ikke alle der har fyldige og velformede øjenbryn, og mange lider under deres tynde og sparsomme øjenbryn.At mange øjenbryn bliver tyndere kan også skyldes en stigende alder. Når vi bliver ældre aftager hårsækkenes fornyelsesfase. En anden årsag kan være, at man plukker øjenbrynene for meget. Det er ikke længe siden, det var meget populært med tynde øjenbryn. Mange plukkede dengang deres øjenbryn temmelig meget, hvilket medfører, at de i dag ikke vokser ud mere, og ikke er lige så fyldige og tykke mere.

Læs mere...

Serum for tykkere øjenbryn

Sparsomme og tynde øjenbryn er et problem som mange lider af. I Danmark er der flere tusinde mennesker, som hver år føler at deres øjenbryn bliver mere sparsomme og tyndere. I dag peger tendenser mod mere fyldige og godt afmærkede øjenbryn. Et ledeord er naturlig skønhed, som omfatter et par naturligt tykke og fyldige øjenbryn.

Læs mere...

Taber du øjenbrynene?

Et par smukke øjenbryn betyder meget for udseendet. Fyldige og velformede øjenbryn indrammer ansigtet og øjnene, og skaber et karakterfuldt udseende. Moden for øjenbryn har været forskelligt igennem flere årtier, og ser vi tilbage på 80-talet var det tynde, velplukkede øjenbryn som var in. I dag peger det derimod på fyldige og velformede øjenbryn. Øjenbryn, som ser friske og naturlige ud.

Læs mere...

Fyldige øjenbryn

Naturlige og fyldige øjenbryn er en hot mode trend og berømtheder har ikke mere deres tidligere velplukkede og tynde øjenbryn.

Læs mere...