Produktsikkerhed Produktsikkerhed
Indkøbskurv

Produktsikkerhed

Hvad indebærer tilfredshedsgarantien?

Nøglen til 100 procent tilfredse kunder er Swiss Clinics unikke tilfredshedsgaranti, som gælder alle varer. Vi stræber efter de bedste resultater på alle niveauer af virksomheden – fra produkter til medarbejdere – for kun det bedste er godt nok til dig. Alle vores produkter bliver underlagt igennem strenge test, så du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og opnå de resultater med vores produkter, som vi lover. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og produkterne er udviklet i Schweiz, klinisk testede og har dokumenteret effekt. Skulle du alligevel mod forventning ikke få det ønskede resultat, når du har brugt et af vores produkter, selv om du har fulgt vores anvisninger og betingelser, får du pengene tilbage. Står du i den situation, må du endelig kontakte kundeservice, som vil give dig den hjælp, du har brug for.

Er jeres produkter testet på dyr?

Nej. Ingen af Swiss Clinics produkter er testet på dyr, og vi er stolte medlemmer af PETA – People for the Ethical Treatment of Animals.

Får jeg nogen garanti for, at produkterne faktisk virker?

Ja! Vores produkter er testet fra flaske til prop, fra inderst til yderst, så du kan være sikker på, at de virker. Vi er faktisk så sikre på, at de virker, at du som kunde får tilfredshedsgaranti på alle produkter.

Hvordan ved jeg, at Swiss Clinics produkter er sikre?

Alle vores produkter har været igennem strenge test og kliniske studier, så du som kunde kan være sikker på, at de virkelig giver de resultater, vi lover. Sikkerhed og sundhed er ikke noget, vi går på kompromis med hos Swiss Clinic, og det er endnu en grund til, at vores produkter altid er i bedste kvalitet og gennemtestede. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og bl.a. derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle vores produkter.