Skin Roller Skin Roller
Indkøbskurv

Skin Roller

Hvor ofte skal jeg bruge Skin Roller?

Vi anbefaler, at du bruger rolleren nogle minutter hver dag i en uge. Bliver din hud irriteret eller øm, skal du stoppe og vente, før du går videre. Det findes ikke et entydigt svar på, hvor ofte du skal bruge din Skin Roller, men brug den ikke alt for ofte, da huden har brug for hvile for at restituere sig.

Hvornår skal jeg bruge min Skin Roller?

Det er bedst, hvis du bruger den, inden du går i seng, for det optimale tidspunkt for kroppen at sætte gang i kollagenproduktionen er, mens du sover. Du kan selvfølgelig også bruge den på andre tidspunkter, men vær opmærksom på, at den giver en let rødmen.

Hvilken længde skal min Skin Roller have?

Vi anbefaler, du læser vores længdeguide, så du er sikker på at finde den længde, der netop passer til dig. Guiden forklarer dig, hvad de forskellige længder er gode for, og hvilken en der bedst passer til dig. Du kan også læse om, hvordan du vedligeholder, bruger og renser din Skin Roller. Læs guiden her.

Hvordan holder man sin Skin Roller ren?

Efter brug renser du din Skin Roller ved at lade den stå i bakteriedræbende væske i 1-2 timer. Husk aldrig at dele den med andre eller låne den ud.

Er jeg nødt til at kombinere behandlingen med en creme eller gel?

Umiddelbart efter behandlingen anbefaler vi, at du bruger en kølende, uparfumeret gel. Rejuvenating Serum er parfumefri, har en kølende effekt og indeholder også det immunforstærkende betaglucan, som trænger lettere og dybere ind i huden, efter du har brugt Skin Roller, fordi den har skabt tusindvis af mikrohuller i huden. Du kan med fordel også bruge Rejuvenating Serum i ansigtet.

Virker Skin Roller mod hårtab?

En Skin Roller giver det enkelte hår mere styrke og dermed længere levetid, og på den måde virker den mod hårtab. Nogle test har vist, at Skin Roller fik hår til at vokse igen, men det sker sjældent, at eksisterende hår vokser hurtigere.

Hvor god er Skin Roller mod strækmærker?

Du får strækmærker, når huden over en kort periode med stress – såsom graviditet eller hurtigt vægttab – overstrækker. Kroppens kollagenproduktion er ikke kraftig nok til at følge med, mens hudens fibre langsomt trækkes fra hinanden og mister deres elasticitet. Rolleren stimulerer kroppens naturlige produktion af kollagen, og det er det, der gør den så god, for det betyder, at kollagenproduktionen øges, og fibrene holder tempoet og elasticiteten, når de trækkes fra hinanden. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du ud over rolleren også stimulerer kollagenproduktionen på andre måder som at bruge den immunstyrkende gel (Rejuvenating Serum) og indefra ved hjælp af det immunstyrkende næringsstof betaglucan (Swiss Immunizer). Behandlingen er både forebyggende og afhjælper eksisterende strækmærker.

Kan man solbade efter behandling med Skin Roller?

Du bør ikke sidde direkte i solen efter behandlingen – hverken i solarie eller helt udenfor – men der er ingen fare forbundet med at gå ud og færdes udenfor, som du plejer. Vi anbefaler på det kraftigste at bruge Rejuvenating Serum i kombination med alle hudbehandlinger, da den indeholder betaglucan, som er en naturlig immunstimulator, som giver dig en naturlig beskyttelse mod ardannelse i solen.

Er Skin Roller en ægte dermaroller?

Hudrollere kaldes ofte for dermarollere, for hud hedder på latin derma. Vi kalder ikke vores rollere for dermarollere, men Skin Roller er et varemærke og et CE-certificeret produkt.