Swiss Anti Cellulite Swiss Anti Cellulite
Indkøbskurv

Swiss Anti Cellulite

Kan jag bara bestille et af produkterne?

Vi tilbyder Swiss Body Roller og også Swiss Eraser Cream og Gel sammen som refill hvis du ønsker at foretage et køb af kun en Body Roller eller bare refills med Swiss Eraser Cream og Swiss Eraser Gel, men vi fraråder stærkt at prøve behandlingen med kun en af dem, da det er synergien af alle 3 produkter i behandlingen som giver det bedste resultat.

Kan jag bruge disse efter en ansigtsbehandling af Skin Roller?

Swiss Eraser Cream + Gel er specielt tilpasset til at modvirke celluliter og strækmærker på kroppen og områder hvor man har rigeligt med underhudsfedt. Vi råder dig til at bruge Rejuvenating Serum efter en behandling i ansigtet.

Indeholder disse produkter konserveringsmidler?

Ja, men mængden af konserveringsmiddel modsvarer kun 20% af lignende produkter på markedet. De er også paraben- och parfumefri.

Hvad er forskellen mellem Swiss Eraser Cream og Swiss Erasor Gel?

Eraser Gel er en mikrogel som indeholder meget lidt konserveringsmiddel og som derfor egner sig perfekt til at blive smurt ind i huden direkte efter mikronålsbehandlingen, da den vil trænge længere ned i huden. Eraser Cream er en creme som indeholder blødgørende ingredienser som egner sig perfekt at blive smurt på om morgenen efter behandlingen aftenen før. Både Eraser Gel og Cream indeholder samme mængde aktive ingredienser som bekæmper celluliterne.

Er det almindeligt at behandlingen forårsager smerter og blødninger?

Det kan ske at man bløder lidt, og det er ikke farligt. Man skal forsøge at undgå at presse nålene så langt ned at det begynder at bløde. Smerter er meget usædvanligt selv om det kan svide og stikke lidt i huden. Efterbehandlingerne med Eraser Gel og Cream indeholder Betox93™, en ingrediens som har immunstimulerende egenskaber og hurtigt genopretter hudens tilstand og lindrer eventuel svide.

Hvad er forskellen mellem Swiss Body Roller og Skin Roller 1,0 mm?

Swiss Body Roller er en bredere model som dækker større områder under behandlingen end hvad Skin Roller 1.0 mm gør. På Body Rollern er der også større afstand mellem nålene som gør det muligt at trænge længere ind i huden. Swiss Eraser Cream og Swiss Eraser Gel absorberes derfor op til 400% bedre end ved almindelig indsmøring.

Kan jag behandle når jeg ammer?

Denne behandling har ingen kendte bivirkninger som skulle kunne påvirke amningen. Føler du dig usikker, anbefaler vi at du spørger din læge.

Kan jag behandle når jeg er gravid?

Vi anbefaler ikke at bruge Swiss Body Roller under graviditeten.

Hvad skal jeg undgå at gøre ved behandlingen med Swiss Anti Cellulite?

Gnid omhyggeligt gel og creme ind og tryk ikke for hårdt med Swiss Body Roller i begyndelsen. Lad kroppen vænne sig til behandlingen og start med et lettere tryk.

Kan jag behandle når jeg rejser til solen?

Vi opfordrer dig til at tage en længere behandlingspause fra Swiss Body Roller mens du er i udlandet hvis du skal solbade og svømme. Derimod kan du fortsætte behandlingen med Swiss Eraser Gel og Cream men hudens beskyttelse mod UV-stråler er ikke lige så stabil i løbet af behandlingsperioden da de mangler SPF, så hvis du skal solbade meget kan du hvile fra hele behandlingen.

Hvad sker der hvis jeg begynder at bløde under behandlingen?

Det kan ske at man bløder lidt, og det er ikke farligt. Derimod skal man forsøge at undgå at presse nålene så langt ned at det begynder at bløde. Smerter er meget usædvanligt selv om det kan svide og stikke lidt i huden. Efterbehandlingerne med Eraser Gel og Cream indeholder Betox93™, en ingrediens som har immunstimulerende egenskaber og hurtigt genopretter hudens tilstand og lindrer eventuel svide. Bløder du lidt er det ekstra vigtigt at du steriliserer Swiss Body Roller og derefter undgår næste gang at trykke så hårdt.

Hvor lang tid tager det inden jeg kan forvente et resultat?

Studier viser effekter efter 8 uger men man kan godt se et resultat efter 5-6 uger. Det bedste og hurtigste resultat ser man i kombination med en velbalanceret diæt samt motion og træning.