Untitled blog Untitled blog
Indkøbskurv
Swiss Clinic Magazine

De 3 største forskelle mellem ”Swiss Clinic – Skin Roller” og mange andre rollere du kan købe online.

De 3 største forskelle mellem ”Swiss Clinic – Skin Roller” og mange andre rollere du kan købe online.

1. Sikkerheden

Sikkerheden i et hjemmeværktøj som skal anvendes på huden er det absolut vigtigste argument for at du skal anvende et produkt fra Swiss Clinic. Vi producerer vores rollere på fabrikker med den højest tænkbare standard. Samlingen bliver gjort i hånden samtidig med at fem computerstyrede målemaskiner og et laserscanningssystem sørger for at første prøveinspektion og verificering opfylder den højeste standard. Vores leverandører kontrolleres kontinuerligt og besidder ISO:9001

2. Nålelængden (under 0,5 mm)

Det er vigtigt at du som kunde, som skal anvende en roller derhjemme, ikke anvender nåle der er længere end 0,5mm. Nålelængder over 0,5mm hører til behandlinger som skal udføres af uddannede kosmetologer, da nålene penetrerer dybere end epidermis (det yderste hudlag).

*Mange leverandører hævder at antallet af nåle også spiller en stor roller, dette er ikke sandt. Antallet af nåle er en æstetisk og ergonomisk parameter. Jo mere du ruller, desto flere mikrokanaler skaber du, og med flere nåle behøver du således bare rulle mindre for at opnå samme resultat.

3. Materialet (ægte sølv)

Swiss Clinic er stolte af at have den eneste nåle på markedet i en to-trins legering. Basen af nålen formes og støbes i kirurgisk stål og det ydre lag belægges i sterlingsølv. Grunden til dette er at sølv er blødere og dermed lettere at forme til den skarphed man ønsker at nålene skal have. Derudover mindskes risikoen for allergiske reaktioner.

Observer at hemmeligheden i vores behandlinger er kombinationen af nålene og serummet som man påfører efterfølgende. De er nøje udvalgte og doserede (tænk på serum når ned i huden 300% mere end almindelige serums efter en nålebehandling) for at på bedste mulige måde kunne behandle hudproblemer.

Swiss Clinic er en svensk, prisbelønnet skønhedsvirksomhed med hovedkontor i Stockholm. Medlemmer i KoHF, brancheforeningen for kosmetik og sanitærevirksomheder.