Swiss Diet Swiss Diet
Indkøbskurv

Swiss Diet

Kan jeg begynde en behandling når jeg tager medicin?

Det er intet som tyder på at man ikke kan det, men Swiss Clinic råder dig til at afstå og spørge din huslæge om indtagelsen af lignende produkter.

Kan jeg blande gelen i en drik?

Gelen kan blandes i vand, men det er lige så godt at synke den med det samme. Men kombiner altid med mindst 3 dl vand.

Har gelen nogen smag?

Gelen har en opfriskende smag af skovbær.

Er der animalske emner i swiss diet?

Nej

Har gelen en best-før dato?

Bedst-før dato kan du se på pakkens bagside.

Hvornår kan jeg regne med at se et resultat?

Normalt ser man de første resultater efter 2-3 ugers behandling, men man føler mætheden allerede efter første pose.

Begynder et abonnemang automatisk ved en bestilling?

Nej, vi tilbyder i øjeblikket kun Swiss Diet som enkeltkøb, men kontakt gerne vor kundeservice for at få et tilbud om mængderabat.

Går jeg op i vægt, hvis jeg afslutter behandlingen?

Når man har opnået sit mål og afsluttet behandlingen er det vigtigt at holde kalorieindtaget i balance. Får man en balanceret kost, skal man ikke gå op i vægt.

Hvor mange pakninger skal jeg tage om dagen?

3 poser om dagen. 1 pose skal indtages ca. 20 minutter inden det respektive måltid (morgenmad, frokost og aftensmad).

Kan man spise swiss diet, når man ammer eller er gravid?

Det findes ingen studier som viser at denne diæt påvirker amningen eller graviditeten. Vi vil alligevel anbefale at afstå fra Swiss Diet under graviditeten, men kan varmt anbefale behandlingen selv om man ammer.

Kan man tabe sig for meget med swiss diet?

Ja. Swiss Diet er et naturligt værktøj, som hjælper med til at mindske kalorieindtaget. Det sker, at det går for hurtigt, hvis man kombinerer produktet med en balanceret kost og motion. Skulle dette ske, beder vi dig venligst tage en pause i behandlingen og lade dig konsultere af vor kundeservice.

Hvad betyder jeres resultatgaranti?

Samtlige produkter fra Swiss Clinic er klinisk testede og bevist effektive. Nøglen til 100 % tilfredse kunder er vor resultatgaranti, som gælder samtlige produkter. Hvis du mod al forventning ikke skulle opnå det ønskede resultat og har brugt produktet i henhold til vore instruktioner og vilkår, vil du få pengene tilbage. Kontakt vor kundeservice snarest, så får du al hjælp du har brug for.

Hvor længe rækker en pakke med swiss diet?

En enkel pakke indeholder 42 poser og rækker i 2 uger. Men du kan også købe dobbelt dosis med rabat og få 84 poser, som rækker til en måneds forbrug.

Har jeg nogen garanti for at jeres produkter virkelig fungerer?

Ja! Vore produkter er testede og bevist effektive.Vi har resultatgaranti på alle produkter, og hemmeligheden med Swiss Diet er det fortsatte brug kombineret med regelmæssig motion. Ingrediensen i Swiss Diet, Glukomannan, har fra Levnedsmiddelstyrelsen fået udtalelsen ”I kombination med kalorifattig diæt bidrager glukomannan tll vægttab”.

Hvordan og hvornår bør man tage swiss diet?

Man skal indtage Swiss Diet 3 gange per dag. Gelen skal ikke indtages på fastende mave, men ca. 20 minutter inden morgenmad, frokost og aftensmad. Synk altid gelen med mindst 3 dl vand.

Hvad er glukomannan og hvordan påvirker det mit vægttab?

Glucomannan er et vandopløseligt kostfiber (polysacckarid) som udvindes af konjakroden. I kontakt med vand i mavesækken udvider fibergelen sig, da Glukomannan kan absorbere 50-100 gange sin egen vægt.