Tænder Tænder
Indkøbskurv

Tænder

Blege tænder

Tænderne har stor indvirkning på udseenet – et smukt smil med hvide tænder giver et friskt og sundt udseende. Ikke alle personer er dog velsignet med hvide tænder, tændernes grundfarve varierer fra person til person. Det kan variere i brune, gule, grå eller blå nuancer, eller være mere eller mindre hvide. Farve fra mad, drikke, cigaretter og snus bliver absoberet af det ydre emaljelag og dette gør tænderne gule og misfarvede på langt sigt.Tandbørstning alene hjælper ikke på gule og misfarvede tænder, og hvert år bleger millioner af mennesker tænderne for få friske og hvide tænder. Der er mange forskellige metoder, som kan bruges til at blege tænderne, nedenunder har vi vist de mest almindelige.

Læs mere...

Gule og misfarvede tænder

At få gule og misfarvede tænder er der sandsynligvis ingen som ønsker at få. I dag ved sikkert alle, at kaffe misfarver tænderne, men der findes en række andre faktorer som spiller ind, hvis man får misfarvede tænder.

Læs mere...

Hvide tænder

Gule og misfarvede tænder er et stort problem for mange i dag. Dette problem gør, at mange ikke vover at smile eller vise sine tænder, noget som fører til at de får dårligere selvtilid. Hvis du plages af dette problem, er det på tide, at du gør noget ved det.

Læs mere...