Whitening System Whitening System
Indkøbskurv

Whitening System

Har jeg nogen garanti for, at produktet faktisk fungerer?

Ja! Vores produkter har været igennem flere kliniske undersøgelser og har dokumenteret effekt.

Skal jeg skylle tænderne efter behandlingen?

Ja. Når du har taget skinnen ud efter behandlingen, skal du skylle munden og evt. børste dine tænder, hvis du foretrækker det.

Da jeg formede skinnen i vandet, smeltede den sammen. Hvad skal jeg gøre?

Skinnen har formentlig ligget for længe i vandet. Det er nok bare at have den under vand i et par sekunder. Lad gerne vandet stå i 30 sekunder efter kogning, og tag hellere skinnen op af vandet for tidliget end for sent. Du kan altid forme skinnen igen, hvis det mislykkes første gang.

Hvordan opbevarer jeg blegningsgelen bedst?

Du bør opbevare tandblegningsgelen koldt. Opbevarer du den i køleskab, kan den holde i op til 12 måneder.

Kan jeg blege mine tænder, hvis jeg har tandsmykker?

Ja, absolut. Der er ingen problemer. Tandsmykket bliver ikke påvirket af tandblegningen.

Kan jeg blege mine tænder, hvis jeg har plast eller porcelæn i tænderne?

Ja, du kan sagtens blege dine tænder, selv om du har plast eller porcelæn i tænderne. Misfarvningerne vil også blive fjernet på den del af tanden, der er kosmetisk behandlet. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at blege den kunstige del af tanden, så den bliver hvidere, end den oprindeligt var.

Kan jeg blege tænder, hvis jeg er gravid eller ammer?

Der findes ingen kendte årsager til, at det skulle være farligt at blege tænder, mens du ammer eller er gravid. Vi anbefaler, at du spørger din læge til råds, inden du påbegynder eller fortsætter behandlingen. Du bør vente med at blege tænder, hvis du bruger bøjle, har dårligt tandkød eller huller i tænderne. Spørg evt. din tandlæge til råds, hvis du har nogen af ovennævnte problemer.

Er der nogen bivirkninger ved tandblegningen?

Dem med meget følsomt tandkød kan i begyndelsen mærke isninger i tænderne. Vi har dog udviklet vores produkter netop for at modvirke denne form for gener. Oplever du irritation på tandkødet, når du bruger Swiss Whitening, anbefaler vi, at du tørrer tandkødet rent for overskydende gel, som har lagt sig på tandkødet, eller smører vaseline på før behandlingen.

Er det sikkert at blege tænderne selv?

Ja, naturligvis. Vores tandblegningsmetode er specialfremstillet af tandlæger for at sikre, du får et godt resultat og er tryg ved at bruge den. Vores metode er præcis den samme, som tandlæger bruger, og der findes ingen undersøgelser, der vidner om, at det på nogen måde skulle være skadeligt at gøre det selv. Følg vores vejledning nøje, så bliver du med garanti tilfreds med din tandblegning

Skal jeg bruge formbare skinner?

Ja, det skal du helst. Hvis skinnen ikke sidder tæt nok på tænderne, risikerer du et dårligt resultat, så blegningen bliver ujævn, og tænderne ser snavsede ud. 

Hvor længe holder tænderne sig hvide efter behandlingen?

Behandlingen holder i flere år, men vær opmærksom på, at føde- og drikkevarer med højt farveindhold samt rygning misfarver tænderne. Jo kraftigere farven i maden er, jo større risiko er der for, at den farver tænderne. Hvis du vil sørge for, at dine tænder holder sig hvide, anbefaler vi nogle få behandlinger med 8-12 måneders mellemrum. 

Hvad skal jeg være opmærksom på i behandlingsperioden?

For det optimale resultat er det bedst, hvis du undgår mad- og drikkevarer med højt farveindhold som kaffe, rødvin, karry, sodavand og soja og ellers følger vejledningen omhyggeligt.

Hvor lang tid tager en fuld tandblegning?

Behandlingsperioden varer fra 7-14behandlinger, alt efter hvor misfarvede dine tænder er, og hvor hvide tænder du ønsker. Normalt kan du se resultater allerede efter 5-7dage.

Hvor længe skal jeg have skinnen på?

Alt efter, hvor intensiv behandling du ønsker, skal skinnen ligge på tænderne i 1-2timer ved hver behandling. Er dine tænder følsomme, anbefaler vi, at du har skinnen på i kortere tid.

Hvor meget tandblegningsgel er nødvendigt ved hver behandling?

Ved hver tandblegning skal du bruge mellem ¼ og ½ ml. Påfør et tyndt lag på forsiden af skinnen, så den lige dækker ydersiden af tænderne. Lægger du for meget gel på, vil den blive presset ud over skinnen og lægge sig på tandkødet.

Hvordan foregår tandblegningen?

På produktsiden Whitening System finder du udførlige beskrivelser og forklaringer.

Kan tandblegning skade tandkødet?

Nej, tandblegningsgelens antiseptiske egenskaber renser tandkødet. Hvis du er ekstremt følsom, kan dit tandkød dog godt blive irriteret. Det undgår du ved at tørre overskydende gel væk eller smøre lidt vaseline på tandkødet før hver behandling.

Kan Swiss Clinics tandblegning skade emaljen?

Nej, emaljen tager slet ikke skade, når du bleger dine tænder. De frie radikaler, som er dem, der bleger, nedbryder kun organiske materialer – det vil sige misfarvningen.

Hvem bleger sine tænder?

I dag er det helt normalt, at både mænd og kvinder i alle aldre bleger deres tænder. Et smukt, hvidt smil giver bare et bedre førstehåndsindtryk.

Hvordan fjernes misfarvningerne, når tænderne bleges?

Tandblegning med tandskinne og gel kaldes oxidationsmetoden. Det oxiderende middel i gelen frigør oxygenatomer, kaldet frie radikaler, som nedbryder de organiske molekyler (misfarvningen).

Hvorfor bliver tænder misfarvede?

Der er mange grunde til, at tænder bliver misfarvede. Dagligt indtag af mad- og drikkevarer med højt farveindhold er en af dem. De store syndere er bl.a. kaffe, te, rødvin, karry og tranebærjuice – og især tobak. Dog skal man heller ikke glemme, at tænderne bliver mere gullige med alderen.

Er en tandblegning hos Swiss Clinic det samme, som tandlægerne sælger for 4-6.000 kr.?

Ja, vi sælger præcis det samme produkt som tandlægerne. Den gel, vi sælger, finder du også til en højere pris hos din tandlæge. Vi sælger kun produkter med den mængde aktivstoffer, som Dansk Tandlæge Forening anbefaler.

Hvordan kan en tandblegning være så billig?

Når du bestiller en tandblegning hos din tandlæge, fremstilles tandskinnerne i hånden i et laboratorium, og det er både dyrt og tidskrævende. Med Swiss Clinics tandblegningssystem får du skræddersyede skinner, som du selv skal forme. På den måde sparer du tid og slipper samtidig for at få skinnerne fremstillet. Derfor er det meget billigere – du sparer helt op til 70-90 procent – og du opnår det samme resultat.