ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om skønhed og vores produkter

Generelt

Hvad er Swiss Clinic, og hvad står vi for?

Swiss Clinic udvikler, sælger og distribuerer specialudviklede skønhedsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. Produkterne er innovative, har dokumenteret effekt og er lette at bruge. Swiss Clinic kombinerer gamle og stolte traditioner inden for skønhed med den nyeste videnskab og teknologi, og produkterne indeholder altid de nødvendige næringsstoffer, så vores kunder kan optimere deres skønhed – udefra og indefra. Fordelt over 11 lande har vi ca. 250.000 kunder, men er primært etableret online i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og vi sælger altid vores produkter på nettet, bl.a. her på vores danske webshop, www.swissclinic.dk.

Hvorfor skal jeg købe Swiss Clinics produkter og ikke jeres konkurrenters?

Swiss Clinic har, siden vi startede, udviklet og solgt nicheprodukter, der får den naturlige skønhed helt frem i vores kunder. Flere test og undersøgelser har vist, at vores produkter i modsætning til fx makeup skaber synlige, smukke, naturlige og varige resultater. Alle vores produkter er udviklet i Schweiz og er i den allerbedste kvalitet, så du som kunde kan føle dig helt tryg ved at bruge vores produkter. .

Kan jeg arbejde for Swiss Clinic?

Ønsker du at arbejde for Swiss Clinic, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice, som vil sætte dig i kontakt med den rette medarbejder.

Firmaoplysninger

Swiss ClinicAB Langebrogade 5 1411 København K Tel:89 888 900 E-post: info@swissclinic.dkCVR-Nr: 36399147

Om at shoppe på swissclinic.dk

Kan jeg købe jeres produkter i en fysisk butik i Danmark?

Ja, du kan købe produkter fra Swiss Clinic i Magasin og i udvalgte Matas butikker.

Bliver mine varer reserveret i indkøbskurven, mens jeg shopper?

Nej. Du skal desværre være opmærksom på, at dine varer ikke automatisk reserveres. En god idé er derfor, at du afslutter betalingen så hurtigt som muligt, så varer med stor efterspørgsel ikke bliver udsolgt, inden du er færdig med at shoppe.

Hvorfor virker rabatkoden ikke?

Har du en rabatkode, som du gerne vil bruge, skal du skrive den, hvor der står ’Gavekort/rabatkode’, når du er gået til kassen, og klikke på ’opdater’. Det er vigtigt, at du skelner mellem store og små bogstaver, når du skriver koden. Læs også gerne betingelserne for rabatkoder igennem, hvis du er i tvivl om, hvad der gælder.

Jeg har afsluttet en bestilling, men vil gerne købe mere. Hvad gør jeg nu?

Vil du gerne købe flere produkter, efter du har afsluttet din bestilling, bliver du, når du er gået til kassen, tilbudt at få dine bestillinger i samme ordre – under forudsætning af, at vi ikke har sendt din første ordre af sted.

Kan jeg ændre/afbestille min ordre?

Vil du gerne annullere din ordre – eller dele af den – skal du være venlig så hurtigt som muligt at kontakte kundeservice, som vil hjælpe dig videre.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil bytte en vare?

Du har 14 dages fuld returret fra den dag, du har modtaget din vare – forudsat, at varen er i samme stand, som da du modtog den, og at emballagen ikke er blevet brudt, hvis den var plomberet. Ønsker du at bytte til en anden vare, skal du være venlig at kontakte kundeservice, som vil hjælpe dig videre. Vær opmærksom på, at du selv står for returomkostningerne, både når du returnerer og bytter.

Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget de forkerte varer, eller mine varer er blevet beskadigede?

Får du en vare tilsendt, der er defekt, eller er der en anden fejl ved din vare, kan du selvfølgelig returnere den uden omkostninger. Ønsker du at klage, skal reklamationer ske inden for kort tid efter, du har modtaget varen. Reklamationer skal ske til kundeservice.

Jeg har fortrudt mit køb. Hvad gør jeg nu?

Som kunde hos Swiss Clinic har du ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage fra den dag, du modtog varen. Ønsker du at returnere en vare, skal du kontakte kundeservice enten på telefon eller via e-mail.

Kundeprofil

Er det nødvendigt at oprette en profil og logge ind for at købe hos jer?

Nej, det behøver du ikke. Find det produkt, du gerne vil købe, læg det i kurven, og klik dig videre til kassen.

Kan jeg få min kundeprofil hos Swiss Clinic slettet?

Din kundeprofil kan slettes når som helst, du ønsker det, selv om vi selvfølgelig er kede af, at du ikke længere ønsker at have en kundeprofil hos os. Hvis du får din profil slettet, skal du være opmærksom på, at du ikke længere vil få tilsendt nyhedsbreve og derfor går glip af gode tilbud og nyheder om fx produktlanceringer. Hvis du alligevel ønsker at få slettet profilen, skal du være venlig at kontakte kundeservice via kontaktformularen.

Hvordan opretter jeg en kundeprofil?

Det er nemt at registrere sig som kunde på Swiss Clinic, og det tager kun et par minutter. Du registrerer dig ved at klikke på ’Log-in’ længst oppe i højre hjørne af siden og dernæst klikke på ’Registrer dig’. Når du har indtastet dine personlige oplysninger og din e-mailadresse, skal du klikke på ’Gem’. Vi opretter din kundeprofil, og du modtager en mail om, at du er oprettet.

Er det gratis at have en kundeprofil hos Swiss Clinic?

Det er naturligvis gratis og uforpligtende at have en kundeprofil hos os. Hvis du ikke selv opretter en profil, sker det automatisk, når du har afsluttet dit første køb her på siden. Vi opretter en profil for at kunne give dig den bedste kundeservice, hvis du eksempelvis har spørgsmål eller ønsker at ændre din bestilling, og vi skal finde din ordre frem.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password?

Har du glemt dit password, skal du bare klikke på ’Glemt password’ på samme fane, hvor du logger ind. Herefter beder vi om din e-mailadresse, og der skal du bare skrive den adresse, som du opgav, da du registrerede dig hos os. Så sender vi en mail til dig med en ny kode. I mailen står også, hvordan du skal bruge koden og logge ind på siden.

Hvordan ændrer jeg mit password?

Ønsker du at ændre dit password eller redigere i andre af dine personlige oplysninger, skal du klikke på ’Min side’ øverst i højre hjørne og derefter klikke på ’Kundeprofil’. Her kan du ændre i alle dine personlige oplysninger, inkl. password. Husk at klikke på ’Gem’, inden du forlader siden.

Faktura og betaling

Hvilke muligheder har jeg for betaling?

Swiss Clinic tilbyder forskellige betalingsmuligheder for at gøre det nemt og fleksibelt for dig. Swiss Clinic bruger Klarna-faktura, Klarna-delbetala, Klarna-konto, VISA eller Mastercard (DIBS) og PayPal. Til kortbetalinger bruger vi DIBS Payment Services AB, som er leverandør af sikre betalinger på internettet. DIBS er førende inden for betalingstjenester i Norden. Når du handler hos os, stilles din betaling videre til en krypteret, sikker side, hvor betalingen sker. På den måde kan du være helt tryg, og vi gemmer ikke dine kortoplysninger eller personlige oplysninger. Kortbetalingen består af sikkerhedsstandarden 3D-Secure, som er en tjeneste udviklet af VISA og Mastercard, og som sørger for, at betalinger på nettet er helt sikre.

Jeg har ikke modtaget min faktura, så jeg kan ikke betale. Hvad skal jeg gøre?

Du skal kontakte kundeservice via linket https://klarna.com/sv/kundservice, så hjælper de dig med at finde din faktura.

Jeg har ikke modtaget fakturaen, men har allerede fået varen tilsendt. Hvad skal jeg gøre?

Tjek, at fakturaen ikke er havnet i din spammail, og ellers kan du altid skrive til Klarnas kundeservice og bede om hjælp på http://klarna.com/sv/kundservice. Hos Swiss Clinic hjælper vi dig selvfølgelig også alt, hvad vi kan, med dine spørgsmål til fakturaen. .

Jeg forsøger at bestille med Klarna-faktura, men der står, at jeg skriver en forkert adresse?

Det kan skyldes flere forskellige ting, fx at du har skrevet et forkert lejlighedsnummer eller måske stavet adressen forkert. Klarna er meget forsigtige, så den adresse, du indtaster, skal være den samme som din folkeregisteradresse. Har du tjekket, at din indtastning er korrekt, og er der stadig problemer, skal du kontakte kundeservice, som vil hjælpe dig videre.

Koster det at bede om faktura ved køb?

Swiss Clinic har et administrationsgebyr på 20 kr. til Klarna.

Hvordan ved jeg, at betalingssystemet er sikkert?

Ved kortbetalinger bruger vi DIBS Payment Services AB, som er leverandør af sikre betalingsløsninger til internettet. DIBS er førende inden for betalingstjenester i Norden. Når du betaler på vores side, stilles din betaling videre til en krypteret, sikker side, hvor betalingen sker. Det betyder, at vi ikke gemmer dine kort- eller personlige oplysninger, og du kan være helt tryg ved at handle hos os. Kortbetalingerne består af sikkerhedsstandarden 3D-Secure, som er udviklet af VISA og Mastercard for at sikre, at det er fuldstændig sikkert at handle på nettet.

Levering

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender altid dine varer arbejdsdagen efter, du har bestilt, og den normale leveringstid er mellem 1 og 4 arbejdsdage.

Koster det noget at få leveret fra Swiss Clinic?

Nej. Swiss Clinic har altid gratis levering..

Kommer der ekstra gebyrer på?

Nej, der kommer ikke ekstra gebyrer på.

Leverer I til kunder uden for Danmark?

Swiss Clinic Danmark (www.swissclinic.dk)säljer endast till kunder i Danmark. Ønsker du at få leveret til Norge, Sverige, Finland eller et andet land, kan du gøre det på de respektive domæner: .no .fi .se.

Kan I levere mine varer til en anden adresse?

Ønsker du at få dine varer leveret til en anden adresse, skal du vælge at betale med kreditkort eller PayPal. Af sikkerhedsmæssige årsager og på grund af risiko for bedrageri har vi ikke mulighed for at sende din bestilling til en anden adresse end din folkeregisteradresse, hvis du ønsker at betale med faktura.

Hvordan sendes produkterne?

Din bestilling pakkes på vores lager i Stockholm og sendes med GLS til din nærmeste pakkeshop.

Om vores kundeservice

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Swiss Clinic, hvis jeg har spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe, maile eller bruge vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores produkter, din ordre, betaling, levering, kundeprofil eller andet. Uanset hvad din henvendelse drejer sig om, hører vi altid gerne fra dig på mail: info@swissclinic.dk eller telefon: 89 888 900

Jeg har sendt en mail til kundeservice. Hvornår får jeg svar?

Vi gør vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. Kundeservice har åben mandag-fredag fra 10-15,og vi garanterer svar inden for 48 timer.

Produktsikkerhed

Hvordan ved jeg, at Swiss Clinics produkter er sikre?

Alle vores produkter har været igennem strenge test og kliniske studier, så du som kunde kan være sikker på, at de virkelig giver de resultater, vi lover. Sikkerhed og sundhed er ikke noget, vi går på kompromis med hos Swiss Clinic, og det er endnu en grund til, at vores produkter altid er i bedste kvalitet og gennemtestede. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og bl.a. derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle vores produkter.

Får jeg nogen garanti for, at produkterne faktisk virker?

Ja! Vores produkter er testet fra flaske til prop, fra inderst til yderst, så du kan være sikker på, at de virker. Vi er faktisk så sikre på, at de virker, at du som kunde får tilfredshedsgaranti på alle produkter.

Er jeres produkter testet på dyr?

Nej. Ingen af Swiss Clinics produkter er testet på dyr, og vi er stolte medlemmer af PETA – People for the Ethical Treatment of Animals.

Hvad indebærer tilfredshedsgarantien?

Nøglen til 100 procent tilfredse kunder er Swiss Clinics unikke tilfredshedsgaranti, som gælder alle varer. Vi stræber efter de bedste resultater på alle niveauer af virksomheden – fra produkter til medarbejdere – for kun det bedste er godt nok til dig. Alle vores produkter bliver underlagt igennem strenge test, så du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og opnå de resultater med vores produkter, som vi lover. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og produkterne er udviklet i Schweiz, klinisk testede og har dokumenteret effekt. Skulle du alligevel mod forventning ikke få det ønskede resultat, når du har brugt et af vores produkter, selv om du har fulgt vores anvisninger og betingelser, får du pengene tilbage. Står du i den situation, må du endelig kontakte kundeservice, som vil give dig den hjælp, du har brug for.

Andre typiske spørgsmål

Hvordan gør jeg jer opmærksom på, at jeg har fundet en fejl på siden?

Har du et problem med at få billederne ordentligt vist på vores side, logge ind eller andre tekniske problemer, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice via kontaktformularen, pr. telefon eller på mail info@swissclinic.dk.

Jeg ønsker ikke længere at modtage jeres nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder og tilbud, kan du nederst i nyhedsbrevet afmelde dig. Virker linket af en eller anden grund ikke, må du endelig kontakte kundeservice, som vil hjælpe dig med at få din e-mailadresse afmeldt.

Bruger Swiss Clinic cookies, og hvad er cookies?

Ja, vi bruger cookies ligesom mange andre virksomheder. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer og fortæller os, hvad dit brugernavn er, og om du er ny bruger eller har handlet hos os før. Der findes to forskellige slags cookies: En, som gemmes permanent på din computer, og en session-cookie, der ikke gemmes og forsvinder, når du lukker browservinduet. Når du kommer ind på Swiss Clinics hjemmeside, bliver du spurgt, om du vil acceptere cookies. For at du kan lægge varer i indkøbskurven, skal vi kunne genkende dig som bruger, og det betyder, at du skal svare ja.

Swiss Whitening

Hvordan kan en tandblegning være så billig?

Når du bestiller en tandblegning hos din tandlæge, fremstilles tandskinnerne i hånden i et laboratorium, og det er både dyrt og tidskrævende. Med Swiss Clinics tandblegningssystem får du skræddersyede skinner, som du selv skal forme. På den måde sparer du tid og slipper samtidig for at få skinnerne fremstillet. Derfor er det meget billigere – du sparer helt op til 70-90 procent – og du opnår det samme resultat.

Er en tandblegning hos Swiss Clinic det samme, som tandlægerne sælger for 4-6.000 kr.?

Ja, vi sælger præcis det samme produkt som tandlægerne. Den gel, vi sælger, finder du også til en højere pris hos din tandlæge. Vi sælger kun produkter med den mængde aktivstoffer, som Dansk Tandlæge Forening anbefaler.

Hvorfor bliver tænder misfarvede?

Der er mange grunde til, at tænder bliver misfarvede. Dagligt indtag af mad- og drikkevarer med højt farveindhold er en af dem. De store syndere er bl.a. kaffe, te, rødvin, karry og tranebærjuice – og især tobak. Dog skal man heller ikke glemme, at tænderne bliver mere gullige med alderen.

Hvordan fjernes misfarvningerne, når tænderne bleges?

Tandblegning med tandskinne og gel kaldes oxidationsmetoden. Det oxiderende middel i gelen frigør oxygenatomer, kaldet frie radikaler, som nedbryder de organiske molekyler (misfarvningen).

Hvem bleger sine tænder?

I dag er det helt normalt, at både mænd og kvinder i alle aldre bleger deres tænder. Et smukt, hvidt smil giver bare et bedre førstehåndsindtryk.

Kan Swiss Clinics tandblegning skade emaljen?

Nej, emaljen tager slet ikke skade, når du bleger dine tænder. De frie radikaler, som er dem, der bleger, nedbryder kun organiske materialer – det vil sige misfarvningen.

Kan tandblegning skade tandkødet?

Nej, tandblegningsgelens antiseptiske egenskaber renser tandkødet. Hvis du er ekstremt følsom, kan dit tandkød dog godt blive irriteret. Det undgår du ved at tørre overskydende gel væk eller smøre lidt vaseline på tandkødet før hver behandling.

Hvordan foregår tandblegningen?

På produktsiden Swiss Whiteningfinder du udførlige beskrivelser og forklaringer med tilhørende billeder.

Hvor meget tandblegningsgel er nødvendigt ved hver behandling?

Ved hver tandblegning skal du bruge mellem ¼ og ½ ml. Påfør et tyndt lag på forsiden af skinnen, så den lige dækker ydersiden af tænderne. Lægger du for meget gel på, vil den blive presset ud over skinnen og lægge sig på tandkødet.

Hvor længe skal jeg have skinnen på?

Alt efter, hvor intensiv behandling du ønsker, skal skinnen ligge på tænderne i 1-2timer ved hver behandling. Er dine tænder følsomme, anbefaler vi, at du har skinnen på i kortere tid.

Hvor lang tid tager en fuld tandblegning?

Behandlingsperioden varer fra 7-14behandlinger, alt efter hvor misfarvede dine tænder er, og hvor hvide tænder du ønsker. Normalt kan du se resultater allerede efter 5-7dage.

Hvad skal jeg være opmærksom på i behandlingsperioden?

For det optimale resultat er det bedst, hvis du undgår mad- og drikkevarer med højt farveindhold som kaffe, rødvin, karry, sodavand og soja og ellers følger vejledningen omhyggeligt.

Hvor længe holder tænderne sig hvide efter behandlingen?

Behandlingen holder i flere år, men vær opmærksom på, at føde- og drikkevarer med højt farveindhold samt rygning misfarver tænderne. Jo kraftigere farven i maden er, jo større risiko er der for, at den farver tænderne. Hvis du vil sørge for, at dine tænder holder sig hvide, anbefaler vi nogle få behandlinger med 8-12 måneders mellemrum. Vores tandblegningspen, Swiss Whitening Pen , er optimal, hvis du vil ’polere’ tænderne op.

Skal jeg bruge formbare skinner?

Ja, det skal du helst. Hvis skinnen ikke sidder tæt nok på tænderne, risikerer du et dårligt resultat, så blegningen bliver ujævn, og tænderne ser snavsede ud. Når du bestiller Swiss Clinics professionelle tandblegning, følger der altid 3 specialfremstillede formbare skinner med, og du kan sagtens forme skinnen flere gange. For en sikkerheds skyld sender vi dog alligevel en ekstra med (2+1).

Findes der forskellige skinner?

Ja, det gør der. Hos en tandlæge får du skinner, der er lavet i laboratorium, og som sidder godt. Men med Swiss Clinics specialfremstillede formbare skinner er det meget let at forme skinnerne, så resultatet af tandblegningen bliver ekstra godt. Det, der gør vores skinner ekstra unikke, er, at de kan formes flere gange. De er bløde og behagelige at bruge.

Er det sikkert at blege tænderne selv?

Ja, naturligvis. Vores tandblegningsmetode er specialfremstillet af tandlæger for at sikre, du får et godt resultat og er tryg ved at bruge den. Vores metode er præcis den samme, som tandlæger bruger, og der findes ingen undersøgelser, der vidner om, at det på nogen måde skulle være skadeligt at gøre det selv. Følg vores vejledning nøje, så bliver du med garanti tilfreds med din tandblegning

Er der nogen bivirkninger ved tandblegningen?

Dem med meget følsomt tandkød kan i begyndelsen mærke isninger i tænderne. Vi har dog udviklet vores produkter netop for at modvirke denne form for gener. Oplever du irritation på tandkødet, når du bruger Swiss Whitening, anbefaler vi, at du tørrer tandkødet rent for overskydende gel, som har lagt sig på tandkødet, eller smører vaseline på før behandlingen.

Kan jeg blege tænder, hvis jeg er gravid eller ammer?

Der findes ingen kendte årsager til, at det skulle være farligt at blege tænder, mens du ammer eller er gravid. Vi anbefaler, at du spørger din læge til råds, inden du påbegynder eller fortsætter behandlingen. Du bør vente med at blege tænder, hvis du bruger bøjle, har dårligt tandkød eller huller i tænderne. Spørg evt. din tandlæge til råds, hvis du har nogen af ovennævnte problemer.

Kan jeg blege mine tænder, hvis jeg har plast eller porcelæn i tænderne?

Ja, du kan sagtens blege dine tænder, selv om du har plast eller porcelæn i tænderne. Misfarvningerne vil også blive fjernet på den del af tanden, der er kosmetisk behandlet. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at blege den kunstige del af tanden, så den bliver hvidere, end den oprindeligt var.

Kan jeg blege mine tænder, hvis jeg har tandsmykker?

Ja, absolut. Der er ingen problemer. Tandsmykket bliver ikke påvirket af tandblegningen.

Hvordan opbevarer jeg blegningsgelen bedst?

Du bør opbevare tandblegningsgelen koldt. Opbevarer du den i køleskab, kan den holde i op til 12 måneder.

Jeg har allerede blegeskinner. Kan jeg nøjes med kun at købe tandblegningsgel?

Ja, selvfølgelig, vi sælger også blegningsgel, Swiss Whitening – Refill, separat.

Da jeg formede skinnen i vandet, smeltede den sammen. Hvad skal jeg gøre?

Skinnen har formentlig ligget for længe i vandet. Det er nok bare at have den under vand i et par sekunder. Lad gerne vandet stå i 30 sekunder efter kogning, og tag hellere skinnen op af vandet for tidliget end for sent. Du kan altid forme skinnen igen, hvis det mislykkes første gang.

Skal jeg skylle tænderne efter behandlingen?

Ja. Når du har taget skinnen ud efter behandlingen, skal du skylle munden og evt. børste dine tænder, hvis du foretrækker det.

Har jeg nogen garanti for, at produktet faktisk fungerer?

Ja! Vores produkter har været igennem flere kliniske undersøgelser og har dokumenteret effekt. Derfor har vi tilfredshedsgaranti på samtlige produkter.

Hvad indebærer tilfredshedsgarantien?

Alle produkter fra Swiss Clinic er udviklet i Schweiz, klinisk testede og har dokumenteret effekt. Derfor får du pengene retur, hvis du mod forventning ikke skulle opnå det ønskede resultat, selv om du har fulgt vejledningen og vores anbefalinger. Nøglen til succes er for os tilfredse kunder, og derfor har vi tilfredshedsgaranti på samtlige produkter. Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Swiss Lashes / Brows

Indeholder Swiss Lashes prostaglandinanaloger?

Nej, Swiss Lashes indeholder kun naturlige ingredienser. Det er et af de eneste øjenvippeserummer på markedet, som ikke er omfattet af Läkemedelsverkets försäljningsförbud.

Hvordan bruger jeg Swiss Lashes?

Du skal bruge Swiss Lashes dagligt ved roden af dine øjenvipper – ligesom en eyeliner. Før du går i gang, skal du fjerne evt. makeuprester og vente med at bruge Swiss Lashes, til huden er tør. Det er en god idé at gøre det til en del af din aftenrutine, så du ikke glemmer at bruge serummet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer at bruge serummet en aften?

Hvis du glemmer at bruge Swiss Lashesen aften, så brug det dagen efter om morgenen. De bedste og hurtigste resultater opnås, hvis du bruger det dagligt.

Hvor lang tid går der, før jeg kan se forskel på mine øjenvipper?

Det er individuelt fra person til person, hvornår man ser resultater, men vores undersøgelser viser, at det tager ca. 3-4 uger. Vi anbefaler, at du følger vores anvisninger nøje og fortsætter behandlingen i mindst 6-10 uger.

Er det sikkert at bruge Swiss Lashes?

Ja! Swiss Lasheshar i uafhængige test vist, at det hverken irriterer eller generer huden, men som med alt andet kosmetik kan enkelte personer godt være allergiske over for nogle af ingredienserne. Oplever du en allergisk reaktion, så stop med at bruge Swiss Lashes, og kontakt kundeservice.

Er der det samme i Swiss Brows som i Swiss Lashes?

Nej. Grundsammensætningen er den samme, men visse næringsstoffer adskiller sig, da hårstråene i øjenbrynene er tykkere end i øjenvipperne, hvilket betyder, at du skal bruge et tykkere serum til øjenbrynene. Men det er samme unikke formel, der gør, at de vokser sig stærkere og længere.

Er der samme pensel på Swiss Brows som på Swiss Lashes?

Nej. Børsten er udviklet specielt, så du let og hurtigt kan påføre serummet uden at spilde på brynet.

Hvor lang tid holder en flaske Swiss Lashes?

Swiss Lashes med 3 ml rækker til ca. 3 måneder og Swiss Lashesmed 5 ml til ca. 5 måneder. Flere af vores kunder bruger kun Swiss Lashespå de øverste øjenvipper, og så holder produktet selvfølgelig længere.

Kan mænd også bruge Swiss Lashes?

Selvfølgelig. Det er et unisexprodukt.

Skal jeg fortsætte med at bruge Swiss Lashes, selv om jeg har fået det ønskede resultat?

Nej. Vi anbefaler, at du 2-3 gange om ugen bruger Swiss Lashesfor at bevare det ønskede resultat. På den måde beholder du vippernes intensitet og giver dem næring, så de holder sig tykke, lange og smukkere i lang tid.

Kan jeg bruge Swiss Lashes på øjenbrynene?

Vi har udviklet et unikt produkt til øjenbrynene – Swiss Brows med 5 ml og Swiss Brows med 3 ml.

Kan jeg bruge Swiss Lashes, hvis jeg er gravid eller ammer?

Swiss Lashesindeholder kun naturlige ingredienser, men vi anbefaler, at du spørger din læge til råds, inden du påbegynder eller fortsætter behandlingen.

Kan jeg bruge Swiss Lashes, hvis jeg er i behandling for kræft?

Det er kun naturlige ingredienser i Swiss Lashes, men vi anbefaler, at du spørger din læge til råds, inden du fortsætter eller påbegynder behandlingen.

Kan jeg bruge Swiss Lashes på de nederste vipper?

Ja, absolut, det kan du.

Virker Swiss Lashes, hvis jeg også bruger eyelash-extensions?

Ja! Swiss Lasheser sammensat af en unik blanding af næringsrige ingredienser, som også passer godt til dig, selv om du bruger eyelash-extensions.

Hvad gør jeg, hvis jeg får Swiss Lashes i øjnene?

Skyl grundigt med lunket vand, hvis du får Swiss Lashesi øjnene. Hvis irritationen fortsætter, skal du straks kontakte din læge.

Swiss Diet

HVAD ER GLUKOMANNAN OG HVORDAN PÅVIRKER DET MIT VÆGTTAB?

Glucomannan er et vandopløseligt kostfiber (polysacckarid) som udvindes af konjakroden. I kontakt med vand i mavesækken udvider fibergelen sig, da Glukomannan kan absorbere 50-100 gange sin egen vægt.

HVORDAN OG HVORNÅR BØR MAN TAGE SWISS DIET?

Man skal indtage Swiss Diet 3 gange per dag. Gelen skal ikke indtages på fastende mave, men ca. 20 minutter inden morgenmad, frokost og aftensmad. Synk altid gelen med mindst 3 dl vand.

HAR JEG NOGEN GARANTI FOR AT JERES PRODUKTER VIRKELIG FUNGERER?

Ja! Vore produkter er testede og bevist effektive.Vi har resultatgaranti på alle produkter, og hemmeligheden med Swiss Diet er det fortsatte brug kombineret med regelmæssig motion. Ingrediensen i Swiss Diet, Glukomannan, har fra Levnedsmiddelstyrelsen fået udtalelsen ”I kombination med kalorifattig diæt bidrager glukomannan tll vægttab”.

HVOR LÆNGE RÆKKER EN PAKKE MED SWISS DIET?

En enkel pakke indeholder 42 poser og rækker i 2 uger. Men du kan også købe dobbelt dosis med rabat og få 84 poser, som rækker til en måneds forbrug.

HVAD BETYDER JERES RESULTATGARANTI?

Samtlige produkter fra Swiss Clinic er klinisk testede og bevist effektive. Nøglen til 100 % tilfredse kunder er vor resultatgaranti, som gælder samtlige produkter. Hvis du mod al forventning ikke skulle opnå det ønskede resultat og har brugt produktet i henhold til vore instruktioner og vilkår, vil du få pengene tilbage. Kontakt vor kundeservice snarest, så får du al hjælp du har brug for.

KAN MAN TABE SIG FOR MEGET MED SWISS DIET?

Ja. Swiss Diet er et naturligt værktøj, som hjælper med til at mindske kalorieindtaget. Det sker, at det går for hurtigt, hvis man kombinerer produktet med en balanceret kost og motion. Skulle dette ske, beder vi dig venligst tage en pause i behandlingen og lade dig konsultere af vor kundeservice.

KAN MAN SPISE SWISS DIET, NÅR MAN AMMER ELLER ER GRAVID?

Det findes ingen studier som viser at denne diæt påvirker amningen eller graviditeten. Vi vil alligevel anbefale at afstå fra Swiss Diet under graviditeten, men kan varmt anbefale behandlingen selv om man ammer.

HVOR MANGE PAKNINGER SKAL JEG TAGE OM DAGEN?

3 poser om dagen. 1 pose skal indtages ca. 20 minutter inden det respektive måltid (morgenmad, frokost og aftensmad).

GÅR JEG OP I VÆGT, HVIS JEG AFSLUTTER BEHANDLINGEN?

Når man har opnået sit mål og afsluttet behandlingen er det vigtigt at holde kalorieindtaget i balance. Får man en balanceret kost, skal man ikke gå op i vægt.

BEGYNDER ET ABONNEMANG AUTOMATISK VED EN BESTILLING?

Nej, vi tilbyder i øjeblikket kun Swiss Diet som enkeltkøb, men kontakt gerne vor kundeservice for at få et tilbud om mængderabat.

HVORNÅR KAN JEG REGNE MED AT SE ET RESULTAT?

Normalt ser man de første resultater efter 2-3 ugers behandling, men man føler mætheden allerede efter første pose.

HAR GELEN EN BEST-FØR DATO?

Bedst-før dato kan du se på pakkens bagside.

ER DER ANIMALSKE EMNER I SWISS DIET?

Nej

HAR GELEN NOGEN SMAG?

Gelen har en opfriskende smag af skovbær.

KAN JEG BLANDE GELEN I EN DRIK?

Gelen kan blandes i vand, men det er lige så godt at synke den med det samme. Men kombiner altid med mindst 3 dl vand.

KAN JEG BEGYNDE EN BEHANDLING NÅR JEG TAGER MEDICIN?

Det er intet som tyder på at man ikke kan det, men Swiss Clinic råder dig til at afstå og spørge din huslæge om indtagelsen af lignende produkter.

Skin Roller

Er Skin Roller en ægte dermaroller?

Hudrollere kaldes ofte for dermarollere, for hud hedder på latin derma. Vi kalder ikke vores rollere for dermarollere, men Skin Roller er et varemærke og et CE-certificeret produkt.

Kan man solbade efter behandling med Skin Roller?

Du bør ikke sidde direkte i solen efter behandlingen – hverken i solarie eller helt udenfor – men der er ingen fare forbundet med at gå ud og færdes udenfor, som du plejer. Vi anbefaler på det kraftigste at bruge Rejuvenating Serum i kombination med alle hudbehandlinger, da den indeholder betaglucan, som er en naturlig immunstimulator, som giver dig en naturlig beskyttelse mod ardannelse i solen.

Hvor god er Skin Roller mod strækmærker?

Du får strækmærker, når huden over en kort periode med stress – såsom graviditet eller hurtigt vægttab – overstrækker. Kroppens kollagenproduktion er ikke kraftig nok til at følge med, mens hudens fibre langsomt trækkes fra hinanden og mister deres elasticitet. Rolleren stimulerer kroppens naturlige produktion af kollagen, og det er det, der gør den så god, for det betyder, at kollagenproduktionen øges, og fibrene holder tempoet og elasticiteten, når de trækkes fra hinanden. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du ud over rolleren også stimulerer kollagenproduktionen på andre måder som at bruge den immunstyrkende gel (Rejuvenating Serum) og indefra ved hjælp af det immunstyrkende næringsstof betaglucan (Swiss Immunizer). Behandlingen er både forebyggende og afhjælper eksisterende strækmærker.

Virker Skin Roller mod hårtab?

En Skin Roller giver det enkelte hår mere styrke og dermed længere levetid, og på den måde virker den mod hårtab. Nogle test har vist, at Skin Roller fik hår til at vokse igen, men det sker sjældent, at eksisterende hår vokser hurtigere.

Er jeg nødt til at kombinere behandlingen med en creme eller gel?

Umiddelbart efter behandlingen anbefaler vi, at du bruger en kølende, uparfumeret gel. Rejuvenating Serum er parfumefri, har en kølende effekt og indeholder også det immunforstærkende betaglucan, som trænger lettere og dybere ind i huden, efter du har brugt Skin Roller, fordi den har skabt tusindvis af mikrohuller i huden. Du kan med fordel også bruge Rejuvenating Serum i ansigtet.

Hvordan holder man sin Skin Roller ren?

Efter brug renser du din Skin Roller ved at lade den stå i bakteriedræbende væske i 1-2 timer. Husk aldrig at dele den med andre eller låne den ud.

Hvilken længde skal min Skin Roller have?

Vi anbefaler, du læser vores længdeguide, så du er sikker på at finde den længde, der netop passer til dig. Guiden forklarer dig, hvad de forskellige længder er gode for, og hvilken en der bedst passer til dig. Du kan også læse om, hvordan du vedligeholder, bruger og renser din Skin Roller. Læs guiden her.

Hvornår skal jeg bruge min Skin Roller?

Det er bedst, hvis du bruger den, inden du går i seng, for det optimale tidspunkt for kroppen at sætte gang i kollagenproduktionen er, mens du sover. Du kan selvfølgelig også bruge den på andre tidspunkter, men vær opmærksom på, at den giver en let rødmen.

Hvor ofte skal jeg bruge Skin Roller?

Vi anbefaler, at du bruger rolleren nogle minutter hver dag i en uge. Bliver din hud irriteret eller øm, skal du stoppe og vente, før du går videre. Det findes ikke et entydigt svar på, hvor ofte du skal bruge din Skin Roller, men brug den ikke alt for ofte, da huden har brug for hvile for at restituere sig.

Rejuvenating Serum

Lugter cremen af noget?

Nej. Rejuvenating Serum er parfumefri. Den smager heller ikke af noget, så du kan også bruge den mod sår omkring munden.

Er der konserveringsmiddel i?

Ja. For at forstærke produktets holdbarhed er der en lille smule konserveringsmiddel i Rejuvenating Serum, men kun en tredjedel så meget som i almindelige cremer.

Er den fugtgivende?

Ja. Den fungerer godt mod tør hud, men giver en opstrammende effekt, som kan føles som tørhed. En god idé er at kombinere Rejuvenating Serum med din almindelige dag- eller natcreme.

Kan man bruge cremen omkring slimhinder og åbne sår?

Ja. Cremen er udviklet til at fungere omkring slimhinder, i næsen, munden og på din hud. Flasken har også en specialdesignet pumpe, der forhindrer luft udefra i at trænge ind, så cremen holdes ren og bakteriefri.

Er den drøj?

Ja. Mængden af betaglucan er høj, så du behøver kun bruge en lille smule, når du smører sår eller andet.

Hvor lang holdbarhed er der på den?

Under flasken står der, hvor længe den kan holde sig.

Kan jeg bruge cremen på mine børn?

Ja. Den har en dokumenteret god effekt mod bleudslæt og er dermatologisk testet til brug på børn.

Er den testet på dyr?

Nej! Ingen af Swiss Clinics produkter er testet på dyr, og vi er stolte medlemmer af PETA – People for the Ethical Treatment of Animals.

Swiss Eyes

Hvordan skal jeg bruge Swiss Eyes?

Dryp 1 eller 2 dråber i de generede og røde øjne op til 4 gange dagligt. Swiss Eyes’ unikke formel gør, at øjets overflade bliver smurt og forbedrer hele øjenhindens sundhed ved at genskabe den naturlige fugtbalance i øjet.

Hvordan skiller Swiss Eyes’ øjendråber sig ud fra andre produkter på markedet?

Swiss Eyes’ øjendråber lindrer ikke kun røde, irriterede og tørre øjne, men giver også øjnene en behagelig kølende fornemmelse, så trætte øjne får et boost og ser friske og klare ud.

Kan jeg bruge Swiss Eyes’ øjendråber hver dag?

Den anbefalede dosis er op til 4 gange dagligt, men brug Swiss Eyesefter behov.

Kan jeg bruge Swiss Eyes sammen med andre øjendråber?

Vi anbefaler, at du ikke bruger Swiss Eyes sammen med andre øjendråber, medmindre du har spurgt en øjenlæge til råds.

Indeholder Swiss Eyes nafazolin hydroklorid?

Nej

Kan jeg bruge Swiss Eyes, hvis jeg er gravid eller ammer?

Det findes ingen test eller undersøgelser, der har vist, at det skulle være skadeligt at bruge Swiss Eyes, hvis du er gravid eller ammer, men vi anbefaler, at du spørger din læge til råds.

Virker øjendråberne efter udløbsdatoen?

Vi anbefaler alle vores kunder at smide produkter ud, hvor sidste holdbarhedsdato er overskredet.

Hvor lang tid efter, jeg har brudt forseglingen på produktet, kan det holde sig?

Vi anbefaler, at du bruger øjendråberne i løbet af 3 måneder (90 dage), efter du har åbnet dem. Åbner du ikke forseglingen, kan de holde sig til den dato, der i bunden er angivet som sidste holdbarhedsdato.

Hvorfor er det godt for idrætsudøvere at bruge dette produkt?

Idrætsudøvere oplever ofte at få irriterede, tørre øjne, fordi de ofte udsættes for vand, vind, snavs, tør luft under træning og konkurrence og ofte veksler mellem forskellige miljøer, som generer øjnene.

Virker Swiss Eyes, hvis jeg bruger kontaktlinser?

Ja, Swiss Eyes virker også godt, selv om du bruger kontaktlinser. Du kan dog med fordel dryppe øjet med 1 eller 2 dråber ekstra, så du er sikker på, de er fugtige og ikke tørrer ud.

Virker Swiss Eyes mod grå stær?

Nej. Der findes desværre ikke en måde at forhindre katarakt (grå stær), selv om flere produkter påstår det. Hvis du lider af en øjensygdom, bør du altid rådføre dig med din læge, inden du bruger Swiss Eyes.

Swiss Hair

Hvor langt fra hovedet skal jeg spraye?

Hold flasken 30-40 cm fra hovedet.

Hvor lang tid tager det, før jeg kan bruge stylingprodukter, glatte håret eller gå i seng, efter jeg har anvendt Swiss Hair?

Vent i ca. 1 time.

Hvor mange ’sprøjt’ er der ca. i 1 flaske Swiss Hair?

Du kan sprøjte omkring 200 gange, før flasken tom.

Kan jeg bruge Swiss Hair, hvis jeg er gravid?

Vi anbefaler, at du ikke bruger Swiss Hair, hvis du er gravid.

Kan Swiss Hair skade håret?

Nej, håret kan ikke tage skade af Swiss Hair.

Hvor lang tid går der, før jeg ser resultater?

Oftest går der 2-3 måneder, før du ser resultater med Swiss Hair.

Er der konserveringsmidler og parabener i Swiss Hair?

Nej. Swiss Hair indeholder hverken parabener eller andre konserveringsmidler.

Kan jeg bruge Swiss Hair andre steder?

Ja, du kan fx bruge Swiss Hair på skægget.

Swiss Beauty Pearls

Hvad indeholder de forskelige perler og hvilken effekt har de?

Perlemorskinnende perler: - Havtorn (frugtolie) – Rig på Vitamin C som bidrager til at gøre huden lækker - Omega 7 – Bidrager til at reparere og genoprette huden til sin normale tilstand - Omega 3 – Bidrager til øget bevægelighed i leddene og et stærkt og velplejet hår - Omega 2 – Også kaldet "Squalene", bidrager til blød og smidig hud - Vitamin A – Vedligeholder og forbedrer hudens tilstand - Vitamin E – Beskytter kroppens celler mod oksidativt stress og angreb fra frie radikaler Mørkeviolette Perler: - Betakaroten (Advanced formula) – Omdannes til vitamin A i kroppen og bidrager til sund og lækker hud. - Lutein – Støtter dine øjne. Og fungerer også som et pigmentert næringsstof. - Selenium – Bidrager til stærkere negle og normal hud - Zink – Bidrager til velplejet hår og stærke negle - Vitamin A – Bidrager til normal hud - Vitamin E - Beskytter kroppens celler mod oksidativt stress og angreb fra frie radikaler Det er doseringen og kombinationen af de forskellige næringsstoffer som er hemmeligheden bag vores produkt. Hvert produkt har den nøjagtige dosering af hver ingrediens for at maksimere effekten på dit hår, din hud og dine negle.

Hvor hurtigt mærker man effekten?

Normalt vil vi anbefale at bruge produkterne i 3 måneder for at se resultater. Hud, hår, negle og deres livsproces er langsomme prosedyrer som kræver tålmodighet og kontinuitet ved anvendelse af produktene. Når du ser og føler resultaterne, kommer du aldrig til at ville stoppe med at spise Swiss Beauty Pearls.

Hvad sker der hvis jeg har glemt at spise Swiss Beauty Pearls i en periode?

Hvis du har glemt eller holdt pause med indtagelse af Swiss Beauty Pearls i nogen dage, behøver du ikke at tage flere perler for at opretholde behandlingen. Fortsæt bare ifølge instruktionerne. 2 perler pr. dag. Et konsekvent brug er nøglen til hurtige og gode resultater.

Kan jeg spise disse når jeg er gravid?

Der findes ingen kendte bivirkninger, men vi anbefaler at du konsulterer din egen læge først hvis du er gravid.

Findes der nogen bivirkninger?

Det findes ingen kendte årsager til at det skal være skadeligt eller nogen kendte bivirkninger.

Hvad er udløbsdatoen?

Udløbsdatoen er altid angivet på bægeret som kapslerne/perlerne kommer i.

Hvor er Swiss Beauty Pearls udviklet?

Swiss Clinic køber ingredienserne til Swiss Beauty Pearls fra hele verden. Vi lægger stor vægt på at altid vælge de beste leverandører af råvare og kvalitetstester alle ingredienserne.

Swiss Anti Cellulite

Hvor lang tid tager det inden jeg kan forvente et resultat?

Studier viser effekter efter 8 uger men man kan godt se et resultat efter 5-6 uger. Det bedste og hurtigste resultat ser man i kombination med en velbalanceret diæt samt motion og træning.

Hvad sker der hvis jeg begynder at bløde under behandlingen?

Det kan ske at man bløder lidt, og det er ikke farligt. Derimod skal man forsøge at undgå at presse nålene så langt ned at det begynder at bløde. Smerter er meget usædvanligt selv om det kan svide og stikke lidt i huden. Efterbehandlingerne med Eraser Gel og Cream indeholder Betox93™, en ingrediens som har immunstimulerende egenskaber og hurtigt genopretter hudens tilstand og lindrer eventuel svide. Bløder du lidt er det ekstra vigtigt at du steriliserer Swiss Body Roller og derefter undgår næste gang at trykke så hårdt.

Kan jag behandle når jeg rejser til solen?

Vi opfordrer dig til at tage en længere behandlingspause fra Swiss Body Roller mens du er i udlandet hvis du skal solbade og svømme. Derimod kan du fortsætte behandlingen med Swiss Eraser Gel og Cream men hudens beskyttelse mod UV-stråler er ikke lige så stabil i løbet af behandlingsperioden da de mangler SPF, så hvis du skal solbade meget kan du hvile fra hele behandlingen.

Hvad skal jeg undgå at gøre ved behandlingen med Swiss Anti Cellulite?

Gnid omhyggeligt gel og creme ind og tryk ikke for hårdt med Swiss Body Roller i begyndelsen. Lad kroppen vænne sig til behandlingen og start med et lettere tryk.

Kan jag behandle når jeg er gravid?

Vi anbefaler ikke at bruge Swiss Body Roller under graviditeten.

Kan jag behandle når jeg ammer?

Denne behandling har ingen kendte bivirkninger som skulle kunne påvirke amningen. Føler du dig usikker, anbefaler vi at du spørger din læge.

Hvad er forskellen mellem Swiss Body Roller og Skin Roller 1,0 mm?

Swiss Body Roller er en bredere model som dækker større områder under behandlingen end hvad Skin Roller 1.0 mm gør. På Body Rollern er der også større afstand mellem nålene som gør det muligt at trænge længere ind i huden. Swiss Eraser Cream og Swiss Eraser Gel absorberes derfor op til 400% bedre end ved almindelig indsmøring.

Er det almindeligt at behandlingen forårsager smerter og blødninger?

Det kan ske at man bløder lidt, og det er ikke farligt. Man skal forsøge at undgå at presse nålene så langt ned at det begynder at bløde. Smerter er meget usædvanligt selv om det kan svide og stikke lidt i huden. Efterbehandlingerne med Eraser Gel og Cream indeholder Betox93™, en ingrediens som har immunstimulerende egenskaber og hurtigt genopretter hudens tilstand og lindrer eventuel svide.

Hvad er forskellen mellem Swiss Eraser Cream og Swiss Erasor Gel?

Eraser Gel er en mikrogel som indeholder meget lidt konserveringsmiddel og som derfor egner sig perfekt til at blive smurt ind i huden direkte efter mikronålsbehandlingen, da den vil trænge længere ned i huden. Eraser Cream er en creme som indeholder blødgørende ingredienser som egner sig perfekt at blive smurt på om morgenen efter behandlingen aftenen før. Både Eraser Gel og Cream indeholder samme mængde aktive ingredienser som bekæmper celluliterne.

Indeholder disse produkter konserveringsmidler?

Ja, men mængden af konserveringsmiddel modsvarer kun 20% af lignende produkter på markedet. De er også paraben- och parfumefri.

Kan jag bruge disse efter en ansigtsbehandling af Skin Roller?

Swiss Eraser Cream + Gel er specielt tilpasset til at modvirke celluliter og strækmærker på kroppen og områder hvor man har rigeligt med underhudsfedt. Vi råder dig til at bruge Rejuvenating Serum efter en behandling i ansigtet.

Kan jag bara bestille et af produkterne?

Vi tilbyder Swiss Body Roller og også Swiss Eraser Cream og Gel sammen som refill hvis du ønsker at foretage et køb af kun en Body Roller eller bare refills med Swiss Eraser Cream og Swiss Eraser Gel, men vi fraråder stærkt at prøve behandlingen med kun en af dem, da det er synergien af alle 3 produkter i behandlingen som giver det bedste resultat.

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31 Mine Abonnementer Moms:
Live Chat