Indkøbskurv

Købsbetingelser

Hvis du har spørgsmål vedrørende disse købsvilkår, bedes du kontakte kundeservice.

Firmaoplysninger

Swiss Clinic AB
Registration nr 556776-5622
CVR 37010138
Stureplan 2
114 35 Stockholm
Sverige
E-mail: info@swissclinic.dk
Etableringsår: 2012

Adressen, som skal bruges ved returnering af produkter, oplyses ved henvendelse til kundeservice på info@swissclinic.dk. Adressen fremgår også af vores hjemmeside og ordrebekræftelsen. Hvis du har generelle spørgsmål vedrørende returnering af produkter, produktgaranti og andet vedrørende kundeservice, kan du skrive en mail til os på info@swissclinic.dk

Accept

Ved accept af disse vilkår indgås en aftale mellem os og kunden. For hver ordre vi modtager, fremsendes automatisk ordrebekræftelse via e-mail.

Betaling & Tilbagebetaling

Vi anvender Klarnas enkle betalingssystem. Det er Klarna som er ansvarlige for betalinger og tilbagebetalinger, hvilket medfører at det er deres vilkår som skal følges.

Klarnas vilkår finder du her.

Kortbetaling

Vi accepterer Visa og MasterCard via Klarna.

Når du vælger at betale med kort, skal du angive navnet på kortet, kortnummer, kortets udløbsdato samt kontrolcifre, som du finder på bagsiden af kortet. CVC - Card Verification Code, også kaldet CVC2/CVV2, er en sikkerhedsfunktion for kredit- eller hævekortstransaktioner, som giver øget beskyttelse mod kreditkortsbedrageri. Der tages ikke gebyrer ved betaling på swissclinic.dk.

Persondata og adresseoplysninger

For at du kan indgå aftale med os på swissclinic.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefon nr
E-mail

Når du accepterer vores vilkår, giver du samtykke til, at dine købsoplysninger og kontaktoplysninger må benyttes af Swiss Clinic AB. Din adresse er naturligvis nødvendig, for at vi kan kontakte dig og levere dine varer. Som kunde har du pligt til at sørge for at opgive korrekt leveringsadresse. Personoplysningerne registreres hos Swiss Clinic og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor Vi behandler dine personlige oplysninger med største fortrolighed og garantere, at dine kundeoplysninger kun bliver anvendt af Swiss Clinic AB. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi behandler dine personlige oplysninger med den største omhu og sikrer, at din kundedata kun bruges af Swiss Clinic AB. Oplysninger afgivet til swissclinic.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Swiss Clinic AB har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Swiss Clinic AB via e-mail info@swissclinic.dk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til info@swissclinic.dk.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på swissclinic.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail: info@swissclinic.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her:

Standardfortrydelsesformular

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har færdigt behandlet din returnering.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet skal du kontakte os på info@swissclinic.dk og vil derefter få nærmere info om hvordan du returnere din pakke.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på swissclinic.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Send en mail til info@swissclinic.dk for mere info om hvordan du sender pakken retur.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@swissclinic.dk Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis varen har kostet over kr. 800,- www.forbrug.dk.

Leveringstider

Alle bestillinger, som vi modtager inden kl. 11.00, sendes normalt samme dag (kun på hverdage) og leveres inden for 3 til 6 hverdage. Sørg altid for at opgive korrekt adresse, når du bestiller dine varer for at undgå forsinket levering. Alle pakker leveres til et udleveringssted i nærheden af din anførte leveringsadresse. Du modtager en sms eller en email, når varen er ankommet og kan udleveres.

Ved forsinkelse

Hvis der opstår forsinkelse på afsendelse af dine produkter, underretter vi dig straks om årsagen til forsinkelsen med oplysning om nyt leveringstidspunkt. Du har i sådanne tilfælde som kunde ret til at hæve købet uden beregning.

Aldersgrænse

Vi modtager ikke bestillinger fra personer under 18 år.

Moms

Alle priser er inkl. moms og andre avgifter.

Skade under transport

Du skal kontakte os, hvis du opdager skade på emballagen ved levering.

Falske bestillinger og bedrageri

Vi anbefaler altid, at du kontrollerer, at alle oplysninger, som du angiver, er korrekte, før du afgiver din bestilling. Vi anmelder altid bedrageri og falske bestillinger til politiet og vores leverandører af betalingstjenester.

Brug

Du skal altid konsultere din læge, før du bruger vores produkter, hvis du er gravid eller ammer. Tandblegningsprodukter bør i almindelighed ikke anvendes af personer, som lider af tandkødsproblemer eller har huller i tænderne. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du kontakter din tandlæge, før behandlingen påbegyndes. Swiss Clinic AB ifalder ikke ansvar for gener, der opstår som følge af forkert brug af produkterne. Det er vigtigt, at du læser brugsvejledningen for hvert produkt før brug.

Cookies

Vores website anvender såkaldte cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din pc, og som indeholder en kort tekst. Det er en teknisk standard, som næsten alle websites anvender. Formålet er at føre statistik over, hvordan websitet anvendes, og for at give os nyttige informationer om, hvordan vi kan forbedre vores website for dig som kunde. I din browser kan du vælge ikke at acceptere cookies, hvis du vil.

Vi har vedtaget en politik for, hvordan vi håndterer cookies. Vi indsamler ingen personlige oplysninger via cookies, og information om den besøgende kan ikke spores ved hjælp af cookies. En cookie kan ikke starte et program. Statistikken kan kun læses som cifre og er ikke tilknyttet en person.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på swissclinic.dk skal du igennem følgende trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
  4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

På swissclinic.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os

Når du handler med swissclinic.dk indgås aftaler på dansk.

Copyright

Indholdet på dette website er ophavsretligt beskyttet og må ikke kopiere, gengives eller distribueres i nogen som helst form, hverken helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse fra Swiss Clinic AB.

Swiss Clinic AB forbeholder sig retten til at ændre bestemmelserne i disse vilkår fremadrettet.

Swiss Clinic AB
Stureplan 2
114 35 Stockholm
Sverige
www.swissclinic.dk