Om Swiss Clinic

Eksklusive skønhedsbehandlinger som man udfører hjemme – med et langvarigt resultat.

Swiss Clinic arbejder med førende udviklere over hele verden og med et team i Schweiz. Målet er at udvikle højteknologiske skønhedsprodukter og behandlinger med aktive, naturlige ingredienser.

Vort varumærkeløfte: ”Swiss” betyder sikkerhed, kvalitet og præcision, medens ”Clinic” har til formål at forandre med et synligt og varigt resultat.

SWISS CLINIC ER NÆVNT I Lantliv Logotyp Metro Logotyp Plaza Logotyp Hälsa och fitness Logotyp

ET NATURLIGT SYN PÅ SKØNHED

Vort syn på skønhed og vort produktsortiment fylder tomrummet mellem kosmetik og medicin/kirurgi. Sminke er populært, men dækker kun skønhedsproblemer midlertidigt, og skønhedskirurgi er ikke en ønskelig løsning for de fleste og ofte meget dyrt.

Vi udvikler produkter og behandlinger som giver dig og din krop optimale betingelser for at tage din naturlige skønhed frem. Vor ambition er at alle vore produkter skal afspejle og reflektere vort varemærkeløfte - Swiss Clinic.

PRODUKTSIKKERHED

Vi har en innovativ og kreativ indstilling til udvikling af produkter. Vi bruger det bedste fra videnskab, natur og design og er altid i takt med de seneste tendenser, men vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.

Vi sikrer den højest mulige kvalitet gennem vor centrale produktion men anvender lokale partnere ved distributionen. Samtlige leverandører anvender de specifikke, lokale krav til sporbarhed, sikkerhed og udslip.

Gennem vort engagement i brancheforeningerne KTF og Cosmetics Europe støtter vi aktivt arbejdet for en mere sikker og mere harmoniseret skønhedsbranche. Swiss Clinic AB er lokalt registreret som sælger af fødevarer i Stockholms kommune. Vi bruger ikke dyreforsøg og er stolte medlemmer i PETA.

Alle produkter
Trygg E-handel Swiss Quality

RESULTATGARANTI

Nøglen til tilfredse kunder er vor garanti for resultat, som gælder hele vort sortiment. Ved kliniske studier sikrer vi at produkterne virkelig giver de resultater vi garanterer dig som kunde.

Vore kosmetiske produkter er dermatologisk testet og vor helsekostserie følger de retningslinjer som EFSA (European Food Safety Authority) kræver for fødevaresikkerhed..

Alle produkter

Her findes vi i Danmark

Swiss Clinic

Langebrogade 5

1411 København K

SwissClinic.dk anvender cookies. Ved at fortsætte godkender du brugen af cookies.

Jeg accepterer Læs mere
Du skal vælge Forkert format (YYMMDDXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Udgået
Gem Anonym Husk netop nu Acceptér købsvilkår! Redigér Gavekort Mine ordrer Tilføj At betale Fragt Din rabat: Betaling: DKK 9 Fjerne 31 Mine Abonnementer
Live Chat