Indkøbskurv

Almindelige Spørgsmål

Hvad er Swiss Clinic, og hvad står vi for?

Swiss Clinic udvikler, sælger og distribuerer specialudviklede skønhedsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. Produkterne er innovative, har dokumenteret effekt og er lette at bruge. Swiss Clinic kombinerer gamle og stolte traditioner inden for skønhed med den nyeste videnskab og teknologi, og produkterne indeholder altid de nødvendige næringsstoffer, så vores kunder kan optimere deres skønhed ? udefra og indefra. Fordelt over 11 lande har vi ca. 250.000 kunder, men er primært etableret online i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og vi sælger altid vores produkter på nettet, bl.a. her på vores danske webshop, www.swissclinic.dk.

Firmaoplysninger

Swiss Clinic

ApS Langebrogade 5

1411 København K

E-post: info@swissclinic.dk

Hvorfor skal jeg købe Swiss Clinics produkter og ikke jeres konkurrenters?

Swiss Clinic har, siden vi startede, udviklet og solgt nicheprodukter, der får den naturlige skønhed helt frem i vores kunder. Flere test og undersøgelser har vist, at vores produkter i modsætning til fx makeup skaber synlige, smukke, naturlige og varige resultater. Alle vores produkter er udviklet i Schweiz og er i den allerbedste kvalitet, så du som kunde kan føle dig helt tryg ved at bruge vores produkter.

Kan jeg arbejde for Swiss Clinic?

Ønsker du at arbejde for Swiss Clinic, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice, som vil sætte dig i kontakt med den rette medarbejder.