Diet Fiber Gel 14 dage Diet Fiber Gel 14 dage

Indkøbskurv

Professional beauty treatments, at home
Diet Fiber Gel 14 dage i gruppen Diæter hos SWISS CLINIC (IBD16001)
Diet Fiber Gel 14 dage
Produkt:

Diet Fiber Gel 14 dage

Pris:
399 DKK

Diet Fiber Gel er verdens første vægtreducerende gel, med bær smag. Fibergelen er smart pakket i luksuriøse portionsposer for at kunne spises enkelt hvor som helst.Diet Fiber Gel skaber en mæthedsfornemmelse og hjælper med at forhindre unødvendig småspisen mellem måltiderne. Med Diet Fiber Gel kan du enkelt bibeholde din vægt eller gå ned i vægt på en naturlig måde - uden slankepiller eller medicinske præparater. 

Diet Fiber Gel 28 dage finder du her for 599 kr

Mascha Vang tester Diet Fiber Gel, læs hendes bedømmelse her

Læs mere...
Antal: 
Fri fragt på alle ordrer over 400 kr, leveres indenfor 2-4 hverdage.
Del produktet med dine venner
Produkt

Diet Fiber Gel

Års perfektion

Års perfektion

Diet Fiber Gel er en revolutionærende fibergel som indeholder Glukomannan Konjak. Dette kostfiber, som kommer fra roden af en plante, er den eneste naturlige ingrediens som er videnskabeligt bevist bidragende til vægtreducering. Produktet er resultatet af flere års udvikling. Den er smart pakket i portionsposer, kaloriefattig og med smag af bær.

Et dagligt forbrug med Diet Fiber Gel fibergel består af tre portionsposer. Diet Fiber Gel sælges i pakker med 14 eller 28 dages forbrug.

Diet Fiber Gel binder væske, svulmer op i maven og skaber en naturlig mæthedsfornemmelse. Produktet er det naturlige supplement til dig som vil gå ned i vægt, bibeholde din vægt, få fuldført din diæt f.eks. 5:2 eller enkelt kunne kontrollere din sult med en naturlig mæthedsfornemmelse.

Diet Fiber Gel bør indtages 3 gange om dagen i kombination med et glas vand for bedste effekt. Den smarte emballage og den friske smag gør af fibergelen kan spises hvor som helst. Produktet er enkel at have med sig og tåler temperaturskiftninger.

Bemærk venligst at hver portionspose kun indeholder 14 kalorier og ikke er en erstatning af mad. Diet Fiber Gel hjælper dig til at gå ned i vægt i kombination med kaloriefattig diæt.

Portionsposen er enkel at have med i tasken eller jakkelommen. Du river den bare op i hjørnet og skyller gelen ned med vand.

Indtag en portionspose ca. 20 minutter før hvert måltid sammen med et glas vand.

Pakken indeholder

42x Diet Fiber Gel

14x Day Containers

Diet Fiber Gel

  • Diet Fiber Gel er en revolutionærende fibergel som indeholder Glukomannan Konjak.
  • Den er smart pakket i portionsposer, kaloriefattig og smager af bær.
  • Produktet er enkel at have med sig og tåler temperaturskiftninger.
  • Diet Fiber Gel hjælper dig med at gå ned i vægt i kombination med en kaloriefattig diæt.
  • Der advares om kvælningsrisiko for personer med synkebesvær eller ved indtagelse uden samtidig indtagelse af tilstrækkelige mængder væske. Det tilrådes at indtage stoffet sammen med rigelige mængder vand for at sikre.

Indeholder

Tekstureret Glukomannan konjak (1053 mg), jordbærkoncentrat, glycerol, aronia koncentrat, natriumcitrat, citronsyre, natriumbenzoat, xanthangummi, vand.

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Produkt information
Andre har også købt

Skin Renewal
820 DKK
Skin Roller
360 DKK
 
Whitening System
595 DKK

Produkt information
Anmeldelser